Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 3'ten Yeni Online Quest'ler


 
     Nintendo Wii'ye özel olarak piyasaya çıkan (PSP'ye de bir versiyon gelecek) Monster Hunter 3 için özel görev seçenekleri geliyor. Bu seçeneklerin sadece online moda ait olduğu açıklandı.
 
    İsimleri Event Quests, Gigantic Monster Quests, Arena Quests olarak açıklanan bu içeriklerin özellikleri de Capcom tarafından açıklandı.

     Event Quests'de 4'ün üzerindeki oyuncu ile birlikte online olarak zorluk seviyesi değişen yaratıklara karşı mücadele edeceğiz. Bu görevlere katılım oyuncuların rütbelerine göre de değişiklik gösterebilecek. 3 tanesi Capcom topluluk üyeleri tarafından geliştirilen bir çok özel silahı da sadece Event Quests'de bulabileceğiz.
 
      Gigantic Monster Quests'i Event Quests'den ayıran başlıca özellik günde sadece 1 kere oynama şansımızın olacak olması. Jhen Mohran adlı dev yaratığa karşı da mücadele edeceğimiz bu modda zorlu savaşlar bizi bekliyor.
 
     Arena Quests'de ise 2 oyuncu çeşitli kolezyumlarda geleneksel Monster Hunter veya Time Attack modlarında yaratıkları öldürmek için birlikte çalışacaklar.

      Nintendo Wii'de özellikle online olarak büyük işler başarılacağına inanılan Monster Hunter 3'ün bu içerikleri oyun çıktıktan sonra yayınlanacak.
 
kaynak    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action capcom wii Monster Hunter Quests Online Capcom
Silicon Knights 4 Milyon Dolarlık Yardım Aldı Molyneux'un Yeni Projesine Eidos Başkanından Övgü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız