Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: The Short Message Oyununun Kısa Senaryosu Sızdırıldı

 
 
Konami tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olan yeni Silent Hill oyunu Silent Hill The Short Message'ın konusu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bu bilgiler Avustralya Sınıflandırma Kurulu'nun 2022-2023 yıllık raporları aracılığıyla sızdırıldı.
 
Şiddet dolu içerik ve hikaye yer alıyor
 
 
 
İntihar teması, korku içeriği ve argo dilin yer aldığı Silent Hill The Short Message oyuncuları günümüz Almanya'sındaki The Villa adlı bir apartmana götürüyor. Oyuncular burada bulunan karakteri kontrol edebiliyor ve keşif odaklı bir psikolojik korku oyunu deneyimi elde ediyor.
 
Oyuncular burada ipuçlarını toplamak ve arkadaşına ne olduğunu ortaya çıkarmak için Villa'yı birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber keşfediyor. Ayrıca burada genç bir kadın olan Anita rolünü üstleniyor. Anita burada kanlı bir suyla dolu küveti, kan sıçramış fayansları ve kanlı bir lavabonun üzerinde bulunan bir tıraş bıçağını keşfediyor. Jileti inceledikten sonra Anita bir flashback yaşayarak geçmişe doğru gidiyor.
 
Kurul tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler haricinde oyunda intihar ve kendine zarar verme tasvirleri, oyuncuları yardım aramaya veya ihtiyacı olanlara destek sunmaya teşvik eden bir konu ve daha fazlası yer alıyor. Bu nedenle oyun 15 yaş üstü olarak sınıflandırılıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Super Mario Bros. Wonder En Hızlı Satan Mario Oyunu Oldu! Yeni Mass Effect Oyunu için Çeşitli Fragmanlar Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız