Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: Ascension ile İlgili Yeni Detaylar San Diego Comic-Con 2023'te Açıklanacak

 
 
Genvid Entertainment, 21 Temmuz Cuma günü Pasifik Saati ile 11:30'da (TSİ 21:30) San Diego Comic-Con 2023 sahnesinde etkileşimli yayın serileriyle ilgili detayları açıklayacak. Hayranlar, son yılların en önemli korku, macera ve süper kahraman serilerinden bazılarının arkasında yer alan yöneticilerin yaklaşan heyecan verici projelerine göz atma fırsatı elde edecek. Katılımcılar, kaçırılmaması gereken bu panelde Gearbox Entertainment’la ilgili gelişmeler ve Konami Digital Entertainment & Bad Robot Games'ten yakında çıkacak olan SILENT HILL: Ascension serisiyle ilgili haberler almanın yanı sıra DC Başkanı, Yayıncı ve Baş Yaratıcı Sorumlusu Jim Lee tarafından verilecek çok özel bir duyuruya da tanıklık edecekler.
 
Pop kültür komedi şirketi Kinda Funny'nin kurucu ortağı Greg Miller’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde Genvid, yaklaşan projelerinde anlatı, karakterler ve lore’a yönelik benzersiz yaklaşımından bahsedecek ve izleyicilerin dünyayı etkileyen önemli kararlar alma yetkisine sahip olduğu serileri hakkında bilgiler verecek. Üzerinde konuşulacak yapımlardan biri de 2023’te yayınlanacak, Konami Digital Entertainment, Bad Robot Games ve Behaviour Interactive iş birliğiyle geliştirilen SILENT HILL: Ascension.
 
 
 
“SILENT HILL: Ascension duyurumuza çok olumlu dönüşler aldık ve panele katılacak olanlar hem bu heyecan verici deneyimle ilgili hem de diğer çalışmalarımızla ilgili en son gelişmeleri görme fırsatı elde edecek,” şeklinde konuşan Genvid Entertainment Baş Kreatif Sorumlusu Stephan Bugaj sözlerine, “Ayrıca büyük duyurularımız var, bu nedenle ayrıntıları herkesten önce öğrenme ve çok özel bir hediyeyi ilk alan kişi olma fırsatını kaçırmayın derim,” şeklinde devam etti.
 
Panel Detayları

21 Temmuz 2023, CUMA
11:30-12:30 Pasifik Saati: Genvid Slate Gösterim: SILENT HILL: Ascension, Gearbox ve DC'den Özel Konuklar
Oda 6BCF

Moderatör: Greg Miller, Kinda Funny sunucusu

Panelistler:

- Jacob Navok, CEO, Genvid Entertainment
- Stephan Bugaj, Baş Kreatif Müdür, Genvid Entertainment
- Chris Amaral, Sanat Direktörü, Bad Robot Games
- Erica Hollinshead Stead, Lisanslama & İş Geliştirme Kreatif Direktörü, Gearbox Entertainment
- Randy Ma, Interaktif Kreatif Direktör, DC
- Konami Digital Entertainment’tan SILENT HILL serilerinin yapımcısı Motoi Okamoto tarafından verilecek çok özel bir mesaj
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill: Ascension
Diablo 4'ün Geliştirilmesinde 9.000'den Fazla Kişi Yer Aldı! Seçim ve Hikaye Odaklı Stray Gods Bir Hafta Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız