Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 4: The Room Unreal Engine 5 ile Nasıl Gönürüyor?

 
 
YouTube platformunda içerik üreticisi Maxim Dorokhov, Silent Hill 4: The Room oyununu Unreal Engine 5  oyun motoruna aktarmayı hedefleyen bir proje üstünde çalışıyor. Bu kapsamda iki farklı video içeriği ile beraber karşımıza çıkıyor ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını az çok buradan görebiliyoruz.
 
Oyunlar Unreal Engine 5 ile canlanıyor
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoru bildiğiniz üzere yüksek teknolojik desteklerle beraber karşımıza çıkıyor ve günümüzde hem kaliteli animasyonlarla hem de grafiklerle beraber karşılaşabiliyoruz. Genellikle içerik üreticileri ve mod geliştiricileri eski oyunları bu oyun motoruna aktarmayı hedefliyor ve bu kapsamda hem grafiklerini hem de sistemlerini yükseltiyor. Böylece eski oyunlar daha da oynanabilir duruma geliyor.
 
Bilindiği kadarıyla içerik üreticisi bu yayınladığı videodaki sürümü diğer kullanıcılara sunmayı hedeflemiyor. Yine videoya bakacak olursak elbette tam olarak yeniden yapım bir sürüm olduğunu söyleyemeyiz. Elbette bazı noktalar daha iyi bir şekilde karşımıza çıkıyor.
Videolar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Türk Telekom GAMEON eTürkiye Kupası’nda Şampiyon Galatasaray Oldu Like a Dragon: Infinite Wealth ve Tekken 8 İyi Bir Çıkış Gerçekleştirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.1.2024 11:59:38

0
Oha baya iyi olmuş görüntü kalitesi

Venomstr

29.1.2024 15:30:41

0
Bu oyunun kesinlikle bir remake veya remastered'e ihtiyacı var. Ya da direkt orijinal halini satışa sunsalar da alabilsek. Silent Hill serisindeki en sevdiğim oyundur.

Curtius

29.1.2024 13:21:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: Bu oyun bir basamaktır korku oyunları türünde. Müziklerine bayılırım, menü müziği, gitarlı, bir de bir süre bekleyince çıkan videosu, çok güzeldir. Pc'ye gelmeyen Downpour oyununda odayı ziyaret ederiz.
Bu ne chicken translate mi?

BSC Misafiri

28.1.2024 19:57:25

0
NCK: Bu oyun bir basamaktır korku oyunları türünde. Müziklerine bayılırım, menü müziği, gitarlı, bir de bir süre bekleyince çıkan videosu, çok güzeldir. Pc'ye gelmeyen Downpour oyununda odayı ziyaret ederiz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız