Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake Projesine Ne Oldu? Ekipten Yeni Açıklama

 
 
Silent Hill 2 Remake sürümünden yeni haberler ortaya çıktı. Konami, Ekim 2022'de bu sürümü resmi olarak duyurdu. Ancak o zamandan beri ekip bununla ilgili herhangi bir yeni ayrıntı, ekran görüntüsü veya video paylaşmadı. Doğal olarak pek çok kişi projenin rafa kaldırılıp kaldırılmadığı merak etti. Geliştirici Bloober ekibi ise bu durumu açıklığa kavuşturmak için gönderi yayınladı.
 
Oyunun 2024 yılı içerisinde geleceği iddia ediliyor 
 
 
 
Bloober Ekibi, Silent Hill 2 Remake için herhangi bir sorun olmadığını ve geliştirmenin iyi ilerlediğini belirtti. Haber gelmemesinin nedenini ise çoğunlukla Konami'den kaynaklandığı aktarıldı. Konami oyunun pazarlamasından sorumlu olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla Bloober ekibi oyun hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmak istese bile Konami ile yaptıkları anlaşma nedeniyle bunu yapamıyor. Kısacası sözleşme şartlarına uymak zorunda kalınıyor.
 
Silent Hill 2 Remake, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. İlk fragmanına bakacak olursanız gerçekten de ilgi çekici görsellerin yer aldığını görebilirsiniz. Diğer taraftan Ekim ayında ekip oyun için ilk PC sistem gereksinimlerini de paylaştı.
 
Sistem gereksinimlerine göre NVIDIA RTX2080 ekran kartı oyunu 1080p/Yüksek/30 fps düzeyinde çalıştırabilir.
 
Son olarak Haziran 2023'te ana kahramanın seslendirme sanatçısı, Silent Hill 2 Remake'in 2024'ün başlarında yayınlanmasının planlandığını iddia etti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
2si1: Steam'in Gidişi, PC Oyuncularının Durumu Assassin's Creed: Syndicate Ubisoft Store'da Ücretsiz Oldu!

lextor

27.11.2023 16:39:52

0
Kısaca adamlar la olm gidin konamiye sorun demiş. Yalan olacak gibi. Dead space, re4 sonrası beklenti yüksek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız