Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SILENT HILL: Ascension 31 Ekim'de Geliyor: Ön Kayıtlar Açıldı!

 
 
Genvid Entertainment ve Konami Digital Entertainment, interaktif yayın serileri SILENT HILL: Ascension'ın 31 Ekim Salı günü başlayacağını duyurdu. Oyunseverlerin ilk canlı yayın başladığında hazır olmalarını sağlamak için, ücretsiz uygulama şimdi App Store'da ön siparişe açık. Ayrıca oyuna Google Play'de ön kayıt yaptırılabilir ya da bu deneyimi 31 Ekim tarihinde Ascension.com adresi üzerinden masaüstü tarayıcılarda yaşayabilirsiniz.
 
Ne Zaman + Nerede:
 
 

1- SILENT HILL: Ascension'ın streaming aplikasyonu şimdi App Store ve Google Play'de ön sipariş ve ön kayda açıldı
2- Uygulama yüklemeleri 31 Ekim Salı günü saat 22:01'de başlayacak. Böylece serinin hayranları canlı gerçekleştirilecek dünya prömiyeri öncesinde SILENT HILL: Ascension içeriklerinin bir kısmıyla etkileşime girebilecek.
3- SILENT HILL: Ascension serisinin ilk canlı yayını 1 Kasım 2023 Çarşamba saat 04:00’da mobil uygulamada veya Ascension.com'da gerçekleştirilecek.
 
Kim:

- Genvid Entertainment
- Konami Digital Entertainment
- Bad Robot Games
- Behaviour Interactive
 
SILENT HILL: Ascension, izleyici odaklı benzersiz bir hikâye anlatma deneyimi vaat eden, etkileşimli bir Genvid yayın serisidir. SILENT HILL evrenine yapılacak bu yeni ziyaret, daha önce hiç keşfedilmemiş yerlerde yeni ve korkunç SILENT HILL canavarları tarafından eziyet edilen bir grup karakterin hikayesini anlatıyor.
 
 
 
31 Ekim'de ücretsiz yayın uygulaması veya Ascension.com'daki masaüstü tarayıcılarda başlayacak SILENT HILL: Ascension, bu heyecan verici yeni SILENT HILL hikayesinde ana karakterin kaderini izleyicinin ellerine bırakıyor ve seyirciler hikâyenin gidişatı boyunca kimin kurtulacağını, kimin acıyla veya lanetle karşı karşıya kalacağını belirliyor. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
Call of Duty: Modern Warfare III için Zombi Modu Tanıtıldı Lies of P için Yeni Mod Farenin Dikey Hareketlerini Düzeltiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız