Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Triad: Ludicrous Edition Tüm Platformlar için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Apogee Entertainment ile New Blood Interactive ve geliştirici Nightdive Studios, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, GOG) için Rise of the Triad: Ludicrous Edition'ı duyurdu. Oyun 2023'ün başlarında çıkış yapacak. 
 
Limited Run Games, oyunun hem standart hem de Collector paketlerinin fiziksel sürümlerini birden fazla platforma dağıtacak ve gelecekte daha fazla ayrıntı açıklanacak. 
 
Rise of the Triad: Ludicrous Edition, oyuncuları vahşi aksiyonla dolu çağa geri götürüyor. Nightdive'ın ünlü KEX Motoru sayesinde modern döneme getirilen Ludicrous Edition, 4K görselleri, artırılmış görüş alanını, saniyede 60 fps'i, patlamaları, büyülü bir beyzbol sopasını, bulut kayıtlarını, başarımları, çok oyunculu desteği ve daha fazlasını getiriyor.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rise of the Triad: Ludicrous Edition
Wo Long: Fallen Dynasty'in Konsol Demosu 26 Eylül'e Kadar Mevcut VALORANT Champions 2023 Formatı Hakkında Detaylar Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız