Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 Gamescom 2023'te Yer Alacak

 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve STALKER 2, Gamescom 2023 fuarında yer alacak. Birçok oyunun yer alacağı bu etkinlikte bir süredir sessizliğe bürünen oyunlardan yeni haberler bizlere aktarılacak.
 
Gamescom 2023 fuarı birçok kişi tarafından bekleniyor
 
 
 
Yakın zamanda gerçekleştirilecek olan Gamescom 2023 fuarı daha çok mevcut oyunların yeni bakışlarına ve güncellemelerine odaklanacak. Geoff Keighley tarafından sunulacak canlı yayın etkinliğinde yeni projeler de duyurulacak ancak bunlar azınlıkta kalacak.
 
Birçok oyunun yer alacağı fuarda Crimson Desert, Black Myth: Wukong ve Stalker 2 oyunlarının bir hayli bekleyeni bulunuyor. Pearl Abyss'in CEO'su Jin-Young Heo, Crimson Desert ile ilgili olarak yeni bir oynanış fragmanının yayınlanacağını belirtiyor. Crimson Desert'ı en son 2021'de görmüştük.
 
Diğer taraftan bir süredir sessizliğe Stalker 2 için sadece yeni bir fragman değil aynı zamanda oynanabilir bir demo sunulacak. Bu demo fuara özel olacak. GSC GameWorld tarafından geliştirilen oyun birçok kişi tarafından bekleniyor.
 
Son olarak Black Myth: Wukong ise açılış gecesi etkinliğinde yer bulacak. 22 Ağustos tarihinde başlayacak olan açılış gecesinde oyun için yeni bir demonun ve görüntülerin sunulacağı belirtiliyor. Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun dikkatleri üzerine çekiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming etkinlik canlı yayın duyuru bilgi oyun Gamescom 2022
Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Fort Solis'in Sistem Gereksinimleri Açıklandı Rick Grimes'ı Kontrol Edeceğimiz The Walking Dead: Destinies Detayları Sızdırıldı!

xXBerkanXxD

18.8.2023 11:24:58

0
Şu Pearl Abyss'in 2019'da duyurduğu oyunların hiç birinden ses seda yok. Crimson Desert (Black Desert'in hikâyeli tek kişilik hali), DokeV (Pokemon benzeri), Plan 8 (Division benzeri) oyunları duyurdular ama bana kalırsa Plan 8 iptal edilecek çünkü ondan hiç bir ses seda çıkmadı. En azından DokeV'de oyun içi görüntü bayağı paylaşmışlardı ve bayağı emek vermiş gibi görünüyorlar onu bir şekilde çıkartacaklar gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gamescom 2022
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız