Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village Steam Eş Zamanlı Oyuncu Sayısında Serinin Rekorunu Kırdı

 
Resident Evil Village PC'de serinin en büyük çıkış yapan oyunu olmayı başardı.
 
Çıkış günü 7 Mayıs'ta oyunu Steam'de 101 binden fazla kişi aynı anda oynadı. Eş zamanlı kullanıcı sayısı dün 106 bini gördü.
 
Steam'deki eş zamanlı kullanıcı istatistiğinde serinin diğer oyunlarının ulaştığı en yüksek sayılar: Resident Evil 2 Remake 74 bin, Resident Evil 3 Remake 32 bin ve Resident Evil 7 Biohazard 20 bin.
 
Resident Evil Village Twitch üzerinde de büyük çıkış gerçekleştirdi. An itibarıyla 100 binden fazla kişi oyunu izliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Söylenti: DualSense için İki Yeni Renk Çok Yakında Geliyor Capcom 2020 Mali Yılında Rekor Kâr Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

resh_aykut

12.5.2021 10:17:43

0
Resident Evil Village Muhteşem bir oyun olmuş. Sadece Resident Evil 7 ile bu kadar iyi olan bağlantılarıyla değil Resident Evil orijinine kattıklarıyla da. Neredeyse her re oyunundan bir parça barındırsa da klasik Resident Evil 3 ve Code Veronica X'den sonraki en orjinali Village oldu benim için. Adeta bir LORE cenneti, ki bir RE oyununda görmek istediğim en önemli şey buydu her zaman, hatta çok daha fazlasını barındırıyor oyun. Karakter & harita tasarımı, hikayedeki sanatsal anlatım kısımları, ses aktörlüğü, haritanın birbirine bağlanış şekli, atmosferi, korku gerilim öğeleri ve müzikleri çok iyiydi. Level design bambaşka bir seviye olmuş. The last of us part 2'ye dizayn konusunda taş çıkartmış gerçekten. Hardcore zorluğundan, PlayStation 5'te bitirdim çok dengeliydi oyun, güzel zorladı. Oynarken asla bitmesin istedim... Şuanki Game Of The Year adayım kesinlikle Resident Evil Village. Ödül almayı fazlasıyla hak ediyor bu kadar çok satması da şaşırtıcı değil çünkü oyun gerçekten çok iyi.

kımyasal

11.5.2021 16:35:14

0
Oyunu bitirdim,etrafı dolaşa dolaşa 21 saat sürdü.Fakat oyunda mantıksız bulduğum sistem var.Oyun ilerleyen kısımlarda avcılık ile yemek yapma ve yediğimiz yemek ile speed,healt yenileme vs kalıcı özellikler veriyor.Ben o kadar tavuk,balık,kuş,domuz vs avladım ve bunların etini sattim,oyun sonradan yemek özelliği getirdi.E ben haritayı full avladım anca 1 yemek yapabildim.Orada mantıksızz bir durum var,oynamayanlar içinde uyarı niteliğinde olsun.

BSC Misafiri

10.5.2021 18:54:19

0
Güzel birader güzel harbiden yaniiii

Psxx

10.5.2021 17:29:39

0
12 saat de bitti normalde oynadim

BSC Misafiri

10.5.2021 16:56:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: Psxx Oyun çok güzeldi hiç sıkılmadan oynadım hiç ölmeden bitirdim bulmacaları olsun grafik olsun hikayesi olsun çok güzeldi oyunda ilk gün oynamama rağmen hiç bir hata ile karşılaşmadım biraz daha uzun ola bilirdi sadece
Kaç saatte bitirdin hocam?

Psxx

10.5.2021 14:49:45

0
Oyun çok güzeldi hiç sıkılmadan oynadım hiç ölmeden bitirdim bulmacaları olsun grafik olsun hikayesi olsun çok güzeldi oyunda ilk gün oynamama rağmen hiç bir hata ile karşılaşmadım biraz daha uzun ola bilirdi sadece

BSC Misafiri

10.5.2021 12:50:33

0
O uzun cıbır yüzünden.

mehmetalpertr

10.5.2021 10:20:41

0
oyun güzel. o kadın da korkunç bence...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız