Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom, Resident Evil Village oyunundan Denuvo korumasını kaldırdı

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan korku odaklı aksiyon macera oyunu Resident Evil Village için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyunda bulunan Denuvo koruma teknolojisi kaldırıldı. Resident Evil Village Mayıs 2021'de çıkış yaptı. Capcom'un bu korumayı kaldırması neredeyse iki yıl sürdü diyebiliriz.
 
Denuvo teknolojisi oyunlardan kaldırılmaya devam ediyor
 
 
 
Oyunların çıkışıyla beraber içerisinde yer alan Denuvo koruması belirli bir süre sonra kaldırılıyor. Denuvo koruması oyunların performansını etkileyen bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor ve birçok oyuncu bu korumanın olmaması gerektiğini belirtiyor.
 
Resident Evil Village oyunundan an itibarıyla kaldırılan bu koruma sonrasında PC oyuncuları Denuvo'nun genel performansını etkileyip etkilemediğini görmek için oyuna geçiş yapabilir.
 
Capcom öte yandan daha önce birçok oyundan bu korumayı kaldırdı. Denuvo'nun kaldırıldığı oyunlar arasında ise Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake, Devil May Cry 5 ve Monster Hunter World yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
League of Legends EMEA Masters 2023'te Ön Eleme Tamamlandı! RDR 2 ve Resident Evil 4'te Joel Miller olarak oynayabileceğiniz modlar yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kenan9593

11.4.2023 20:00:28

0
Kırılan oyunların denuvo sı kalkar yoksa kırılmayanlarda kolay kolay kalkmaz.

BSC Misafiri

11.4.2023 10:33:26

0
Dead space remake'nin denuvo'da kalkar inşallah şuan alamam çok pahalı ilerde fiyatı düşünce alır tekrar oynar bitiririm efsane oyundur parayı hakediyor ama şuan alınmaz.

BSC Misafiri

11.4.2023 10:33:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri inşallah darısı assassin's creed valhalla ve the calisto protocol denuvo kolkar inşallah...
The Caristo Protocol için fazla beklentini yüksek tutma, bende hevesli bir şekilde oynamaya başlamıştım en son bitsin diye dua ediyordum :D

BSC Misafiri

10.4.2023 20:12:11

0
inşallah darısı assassin's creed valhalla ve the calisto protocol denuvo kolkar inşallah...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız