Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsane Yolda: Resident Evil 9'un Çıkış Yılı Sızdırıldı!

 
 
Capcom'un önde gelen serilerinden biri olan Resident Evil'ın yeni oyunu geliyor. Resident Evil 9 olarak adlandırılan serinin yeni oyunu için şu anda çeşitli sızıntılar ortaya çıkmış durumda. Güvenilir olarak sayılan bu sızıntılara göre oyun 2025 yılı içerisinde oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.
 
RE 9 serinin ana oyunu olacak
 
 
AestheticGamer diğer bir adıyla Dusk Golem tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler içerisinde oyunun 2024 yılı içerisinde duyurulacağı bir sonraki sene yani 2025'te ise piyasaya sürüleceği yer alıyor. Bunun dışında herhangi bir tarih aralığı bulunmuyor. Dolayısıyla bu da geniş bir zamanı kapsıyor.
 
Diğer taraftan ortaya çıkan söylentiler arasında Resident Evil 9'da Leon, Jill ve Claire gibi diğer klasik karakterlerin Chris'in yanında bulunacağı yer alıyor .Eğer söylentiler doğruysa elimizde yıldız bir kadrodan oluşan klasik Resident Evil ekibi bulunacak. Bununla beraber oyunun korkudan çok aksiyona odaklanacağı iddia ediliyor. 
 
Yine geldiğimiz noktada Resident Evil serisi yükselen bir franchise olarak karşımıza çıkıyor. Son çıkan oyunlarla beraber çıtayı yükselten Capcom, oyuncuları yeni oyunlarla ve remake sürümlerle beraber memnun etmek istiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerant Resident Evil 9 çıkış tarihi
Spider-Man 2'nin Kötü Karakteri Venom için Yeni Ekran Görüntüsü Paylaşıldı PUBG Nations Cup 2023’te Ülkemizi Temsil Edecek Esporcular Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xXBerkanXxD

21.7.2023 17:51:41

0
Sonunda be! Vallahi sıkılmıştım şu FPS Ethan muhabbetinden. Oyun ana mekanikleri TPS olarak geliştirilsin isteyenlerin FPS oynaması için update de gelebilir sonra ama gerçekten RE7 ve RE8 ne kadar başarılı olsa da hiç Resident Evil hissiyatı vermiyordu (8 hariç çünkü 4'ün Ethan hikâyesine uyarlanmış haliydi)

BSC Misafiri

21.7.2023 14:22:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Yurtsever1453 Muhteşem bir seri. PS1 döneminden beri RE oynuyorum. Aradan 20 yıl geçmiş.
aynen ben de.. Bakalım kaç re oyunu görebileceğiz ölene kadar?

BSC Misafiri

20.7.2023 21:16:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Silent hill bence bu seriden kat kat daha güzel olmasına rağmen nedense hep RE çıkarıyorlar.
nedeni capcom elindeki değerin kıymetini biliyor 27 senedir 30 civarı resident evil oyunu çıkardılar konami ise silent hill gibi bir markayı hiç etti silent hill 2nin remakeini yapmak bile yıllar sonra akıllarına geldi yoksa silent hill de tıpkı resident evil gibi eski ve efsane oyundur ama elindeki değerin kıymetini bilmezsen sonuç böyle oluyor olanda bizim gibi fanlara oldu koskoca ps4 döneminde oynayacak bir tane bile silent hill oyunu yok gerçekten çok yazık umarım önümüzdeki dönemde çıkacak olan silent hill oyunlarından bazıları ps4ede gelirde oynama şansımız olur resident evil 9 2025te gelecekse 2024te başka bir ara oyunda gelebilir örneğin resident evil revelations 3 gibi ama benim gönlümden geçen remake için son halka olan code veronica remakein gelmesi umarım capcom 2024te bir sürpriz yapar ve veronica remakei çıkarır çünkü bu oyun remake versiyonu fazlasıyla hakediyor

aterikasedi

20.7.2023 20:04:12

0
2024 boş mu geçecek acaba yoksa bi Code Veronica remake gelir mi

Yurtsever1453

20.7.2023 19:49:22

0
Muhteşem bir seri. PS1 döneminden beri RE oynuyorum. Aradan 20 yıl geçmiş.

BSC Misafiri

20.7.2023 18:41:13

0
bunun için duyuma gerek yok aslında. zaten şirketin en büyük markası. öyle yada böyle yenisi gelecek

BSC Misafiri

20.7.2023 18:29:59

0
Silent hill bence bu seriden kat kat daha güzel olmasına rağmen nedense hep RE çıkarıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız