Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Village Satmaya Devam Ediyor: 8 Milyon Satışa Ulaştı!

 
 
Capcom, korku temalı aksiyon macera oyunu Resident Evil Village'ın toplam satışlarının 31 Mayıs itibarıyla dünya çapında 8 milyonu aştığını duyurdu. Resident Evil Village dünya çapında 7 Mayıs 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için piyasaya sürüldü. 28 Ekim 2022'de ise Switch (bulut) sürümü yayınlandı.
 
Resident Evil Village satmaya devam ediyor
 
 
 
Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen Resident Evil Village, bizlere serinin korku dolu anlarını yaşatmaya devam ediyor. Yeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöküyor. İşte olaylar tam burada patlak veriyor. 
 
Birinci şahıs kamera bakış açısına sahip oyunda oyuncular Ethan Winters'ın rolüne bürünerek bütün yakın mesafeli savaşları ve kovalamacaları deneyimliyor. Her an bir yerden bir şeylerin fırlayacak hissiyatı ise bizleri germeye yetiyor. Oyunda ayrıca tanıdık yüzler ve yeni düşmanlar yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil Village güncel satış sayısı 8 milyon
Platform Oyunu Promenade, Konsollar ve PC için Duyuruldu Little Nightmares atmosferini yansıtan GYLT adlı oyun geliyor: İşte tüm detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız