Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Sunumu Önümüzdeki Hafta Düzenlenecek

 
Capcom, Resident Evil sunumunun tarihini açıkladı.

Türkiye saati ile 16 Nisan 01:00'da düzenlenecek.
 
Resident Evil Village'tan yeni bir fragman, yeni oynanış görüntüleri ve daha fazlası oyuncuları bekliyor.
 
Resident Evil Village'ın ikinci demosu PlayStation Network veri tabanına eklendi. Yakında yayınlanacak. Muhtemelen sunumdan sonra. Demo bu sefer tüm platformlarda ulaşılabilir olacak. 
 
Resident Evil Village PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 7 Mayıs'ta çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VGC Resident Evil Village Capcom PlayStation 5 Xbox Series X PC
Gerçek FPS’ciler Kalekol’da Buluşuyor Streets of Rage 4 için Mr. X Nightmare DLC'si Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.4.2021 16:59:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr RE serisi hem konu hem düşmanlar hem de karakterler yönünden kısır döngüye girmişti. Adamlar yeni birşeyler yapmaya RE evrenini yeniden şekillendirmeye çalışıyorlar. Dikkat ettiniz mi bilmem ama bu Lady Alcina Dimitrescu vampir bir karakter kızları da yarı cadı yarı vampir sanırım. Bu oyunda kurt adam karakterleri de olacak diyorlar. Yani demek istediğim vampir ve kurt adam oyunları neredeyse hiç yok. Ayrıca bu evrende ilk defa deneniyor. Ben Lady A. Dimitrescu'dan ana düşman karakter olarak çok umutluyum. Kalesinde sadece kadınlar hüküm sürüyor, erkekler ise kanlarıyla onlara destek oluyorlarmış. Çok ilginç bir konsept bence. Ben oyunu Steam'den ön sipariş verdim bile. Her şeyi ile denemeye değer görünüyor ki RES7 de çok güzeldi kendi kanaatim. DİPNOT: Videoyu izlemeden yorum yapmıştım. O kısacık videoyu ve gösterdiklerini görünce aklım gitti. Abaawwwww dedim.
Lady Dimetriscu ana düşman değil ama . Oyunun haritası yayınlandığında 4 tane kale vardı. Kalelerden birinin sahibi dimitriscu. Ana düşman tahminim telefonda hesap verdiği sahnede bahsettiği "mother Miranda" olacak. 4 Kale zaten bir noktaya bağlıydı o da mother miranda zannımca . Bunlar teorilerim Wesker bile çıkabilir sdasd . Bir de zombiden uzaklaşılmış denmiş bazı yorumlarda ama zombiler zaten hiç tek başına düşman olmadı. Hep licker, hunter alfa beta vs... , ooze, mold, köpek ve örümcek gibi fakrlı düşmanlar vardı. Zaten konu gereği umbrella ilaç şirketi gibi görünüp izlerini kapatarak biyolojik silah üreten bir şirket. Zombiler de bu silahlardan sadece bir tanesi. izlenim olarak benim de oyun çok hoşuma gitti. Umarım beklentileri karşılar. Bir de dimitriscu boyundan ötürü bilinci yerinde olan tyrant çıkarsa çok güzel olur benim için, ilk defa bilincli bir tyrantla kapışmak.

mehmetalpertr

8.4.2021 18:36:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Zombi temasından vazgeçip vampir temasına geçmeleri beni rahatsız etti. Resident Evil'i zombi öldürmek için oynuyordum. Neyse sağlık olsun. Belki bu vampir teması güzeldir. Oynamadan ön yargı ile yaklaştım. Belki oynayınca severim
Bildiğim kadarıyla oyunda yeni çeşit bir zombi olacak diyorlar. Kaynak : https://www.republicworld.com/technology-news/gaming/resident-evil-village-characters-list-vampires-werewolf-zombies-and-more.html

BSC Misafiri

8.4.2021 17:29:26

+1
Zombi temasından vazgeçip vampir temasına geçmeleri beni rahatsız etti. Resident Evil'i zombi öldürmek için oynuyordum. Neyse sağlık olsun. Belki bu vampir teması güzeldir. Oynamadan ön yargı ile yaklaştım. Belki oynayınca severim

BSC Misafiri

8.4.2021 17:23:08

0
şu yaşlı teyzeyi görünce korkuyorum gece görsem altıma işerim. :D

mehmetalpertr

8.4.2021 15:25:00

0
RE serisi hem konu hem düşmanlar hem de karakterler yönünden kısır döngüye girmişti. Adamlar yeni birşeyler yapmaya RE evrenini yeniden şekillendirmeye çalışıyorlar. Dikkat ettiniz mi bilmem ama bu Lady Alcina Dimitrescu vampir bir karakter kızları da yarı cadı yarı vampir sanırım. Bu oyunda kurt adam karakterleri de olacak diyorlar. Yani demek istediğim vampir ve kurt adam oyunları neredeyse hiç yok. Ayrıca bu evrende ilk defa deneniyor. Ben Lady A. Dimitrescu'dan ana düşman karakter olarak çok umutluyum. Kalesinde sadece kadınlar hüküm sürüyor, erkekler ise kanlarıyla onlara destek oluyorlarmış. Çok ilginç bir konsept bence. Ben oyunu Steam'den ön sipariş verdim bile. Her şeyi ile denemeye değer görünüyor ki RES7 de çok güzeldi kendi kanaatim. DİPNOT: Videoyu izlemeden yorum yapmıştım. O kısacık videoyu ve gösterdiklerini görünce aklım gitti. Abaawwwww dedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil Village
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız