Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: Revelations 1 ve 2 Switch'e Geliyor

 
   Resident Evil: Revelations ve Resident Evil: Revelations 2 2017 yılının sonlarında Switch için çıkacak, Capcom resmi olarak duyurdu.
 
   Switch sürümü hakkında herhangi bir detay açıklanmadı. Resident Evil: Revelations ilk olarak 3DS için çıkmıştı, ardından PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PC'ye geldi. 29 Ağustos'ta ise PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Resident Evil: Revelations 2 eş zamanlı olarak PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıktı, ardından PS Vita'ye geldi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Resident Evil: Revelations 29 Ağustos'ta PS4 ve Xbox One için Çıkacak PlayStation Plus Ağustos 2017 Oyunları İndirmeye Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

2.8.2017 02:18:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu güzel işte :)) ilk 3ds çıkan resident evli revelations famitsu'dan perfect 40 puan almıştı, arşive alınması şart switch severler :))
ben hala 3ds o grafikleri nasil verdi bilmiyorum motion control aimle guzel olur switchdede

BSC Misafiri

1.8.2017 20:36:07

0
Revelations ile uzun yıllardan sonra ilk defa RE adına olumlu gelişmeler görmüştüm fakat 2. oyun oldukça vasattı. Aynı oyun kartında sundukları için ve dünya üzerinde hala oynamamış olanlar varsa iyi bir seçenek onun dışında Capcom'dan RE 2 Remake ve olmayacak olsa da Okami 2, Dino Crisis 4 gibi oyunları beklemeye devam ediyorum.

BSC Misafiri

1.8.2017 17:12:01

0
Bu güzel işte :)) ilk 3ds çıkan resident evli revelations famitsu'dan perfect 40 puan almıştı, arşive alınması şart switch severler :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız