Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 2 Remake Resmi Olarak Duyuruldu!


       Geçtiğimiz ayın sonlarında Capcom oyunculara Resident Evil 2 Remake'i isteyip istemediklerini sormuştu. Serinin hayranlarını heyecanlandıran bu durum, daha sonra firmanın çalışanlarının Resident Evil 2'nin Remake sürümü için hazırladığı sunumu Capcom'a sunmasıyla daha da alevlenmişti. Şimdi ise beklediğimiz duyuru geldi ve Capcom resmi olarak Resident Evil 2'nin Remake'i üzerinde çalıştığını duyurdu.
 
       Resident Evil 2: Remake, bu senenin başlarında çıkan Resident Evil HD Remaster'ın da yönetmenliğini yapan Yoshiaki Hirabayashi tarafından yönetilecek. Hirabayashi duyuru videosunda yıllardır oyuncuların Resident Evil 2 Remake'i istediğini, R&D Division 1'ın oyuncuların beklediği deneyimi sunmak için elinden geleni yapacağını dile getiriyor. 

      Belirtilene göre Resident Evil 2 Remake projesi şimdilik geliştirilme aşamasının çok başlarında ve proje hakkında yeni bilgilerin gelmesi biraz zaman alacak. Bahsettiğimiz oyunun hangi platformlara geleceği henüz kesin olarak duyurulmasa da oyunu büyük ihtimalle PlayStation 4, Xbox One ve PC'de göreceğiz. 

        Capcom'un yayınladığı son finansal raporunda klasik oyunların elden geçirilerek yeniden oyunculara sunulmasının büyük bir öneme sahip olduğunu paylaşmıştı. Beklenenden çok daha fazla satış rakamlarına ulaşan Resident Evil: HD Remastered'ın başarısını göz önüne alırsak Capcom'un izlediği politikanın oldukça yerinde olduğunu söyleyebiliriz. Resident Evil 2 Remake hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Hirabayashi'nın oyunu duyurduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 2 Resident Evil 2 Remake Remake Capcom R&D Division 1 PC PS4 Xbox One korku Raccoon City Yoshiaki Hirabayashi
PlayStation 4'ün 3.0 Güncellemesinin Getireceği Yenilikler Sızdırıldı Tales from the Borderlands'in Yeni Bölümü Haftaya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kapoera889

11.5.2016 15:41:57

0
2 ne zaman çıkacak acaba haberin üzerinden baya geçti ben hunharca 3 ü bekliyorum vallahi :)

Kasatka

24.8.2015 16:43:06

0
Eger ayni mekanlari az biraz da ekleme ile getirirlerse oyun hali ile max 7-8 saat surecektir. O yuzden olabildigince mekan genisletmeye calisacaklardir. Benim akilma resident evil 3 de RPD ye gidiyorduk baslarinda hatirladiniz mi ? hah iste RE 2 de de RPD nin o buyuk kapisindan re3 mekanlarina bizi goturebilirler. Sokak ve sehir atmosferi isteyenlerinde gonlunu almis olurlar.

Kasatka

18.8.2015 16:17:05

0
Merhaba arkadaslar , resident evil severler. Ara ara aklima bazi seyler geldikce bu konuya yazmayi dusunuyorum cunki bu konunun aslinda oyun cikana kadar durgun olmamasi her daim fikirlerin yurutulup isteklerin siralanmasi lazim cunki cok uzun zamandir bu ani bekliyorduk. Benim cekinlerimden bazilari sunlar. Re serisi artik iki koldan gidiyor. 1. si yan oyunlar yada remasterdler digeride ana oyun. Hal boyle olunca yan oyunlara fazla butce ve eleman ayirmadan ucuzyollu re serisinden paralarini guzel kazaniyorlar. Ornek Resident evil revelation 2. Kotu oyun degildi ama bir AAA oyunda degildi. Resident evil remake ve Zero zamaninda Nintendoya yapilirken tum firma ile abanip o sekilde cikardilar yani remake ama oyle kucuk bir gurup ile olusturulan bir oyun degildi. Korkum su ki re 2 remake de kucuk bir gurupla kucuk bir butce ile yapilip (cok kotu durmaz ama tam istenende olmaz) beklentilerin altinda kalmasi. 2. cekincem kamera acilari. Simdi sunu kabul edelim. Korku oyunlarinda gerilim hissini veren oyunlarda tempo yuzde 80 eger bir seyden kacmiyorsaniz YAVAStir. Bunu yavas olan kamera acilari tamamlar. Yani kisaca devamli kosan ve serbest kamera acili yani bizim ikinci analogla yon verdigimiz kamera acisi bu oyuna gitmez dokusunu bozar (unchated , geow kamera acilari buna ornek., aksiyonoyunlarinda iyi oluyor ama korku oyunlarinda hic sanmiyorum) Soruma geliyorum. Kamera acilarini nasil istiytorsunuz. Resident evil remake de ki gibi SABIT mi En son UNtil Dawn da ki gibi pilot kamera mi (sen yonlendirmiyorsun o seni takip ediyor ama hareketli) Gow kamera acisida buna az biraz ornek olabilir. Yoksa bize birakilan ikinci analogla kontrol ettigimiz bir sistem mi ? Cevaplarinizi gerekceleri ile yazarsaniz sevinirim

aterikasedi

18.8.2015 14:25:31

0
Resident Evil 2 HD Reborn İptal Edildi http://oyungezer.com.tr/haber/42467-resident-evil-2hd-reborn-iptal-edildi Bu capcom'un geliştirdiği resmi oyun değil di mi ?

gokuba

14.8.2015 02:11:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Bunlar the last of us çıkınca ne dedi biliyor musun ? Millet bu oyuna bayıldı mermiler ve kaynaklar sayılı , oyuncular çaresiz hissetmeyi seviyorlar demişlerdi Kendi yaptıkları sistemi kendileri bozdular daha sonra başka bir firma o ilk sistemi geliştirip sununca bunlar aaa bunu sevdiler moduna bağladılar ... Benim hiç ümidim yok bunlar derki eski oyunculara istediklerini verdik şimdide yeni nesil için aksiyon zamanı derler . Uçan tekme atan karakterler , tam teçhizatlı komando zombiler vs bunları görürüz tekrar .
oyuncular çaresiz hissetmeyi seviyorlar yanlış bir yorumlama aslında gerçekçilikten ödün verilmeden yaratılan, oyuncunun özgürlüğünü sınırlamayan, akıldan yoksun olmayan yapımlar en büyük yapımlardır. mesela sen kalk dev bütçe ile alien isolation diye bir oyun yap oyunun amacı senin dediğin mantığın üzerine kurulu olsun, yani oyuncular çaresiz hissetsinler, ama bu çaresizliği ölümsüz olan bir ailen tarafından yapmayı dene ve bütün oyunu b.k et. Çok sağlam olacak bir oyun bu akılsızlık yüzünden çöp.

deadlight54

13.8.2015 20:26:05

0
Gelsin her türlü oynanır yine. Hatta Dino Crisis 1-2'de HD olarak gelmeli.

EyesNight

13.8.2015 15:09:12

0
Resident evil 3'de gelse varya tadundan yenmez nemesis beni ne korkuturdu zamanın adam bir geliyordu silahlarimda güçsüz tabi millet bazuka bomba atar filan takilirdi pompali felan bende tabanca biçak :D

BSC Misafiri

13.8.2015 14:58:53

+1
2002 yılında Gamecube'te RE Remake aldığım günden beri beklediğim haber sonunda gerçekleşiyor. Özellikle karakolda çalan piyano melodisini remake'e eklemezlerse pis söverim. Daha büyük bir karakolda ve özellikle geliştirilmiş 2. senaryolarla serinini gerçek hayranlarını mutlu etmeliler ve artık 15 silah 30 sağlık ekipmanı taşıyabildiğimiz cılkını çıkardıkları RE serisinden de vazgeçmeliler. Normalde Capcom'a güvenmem ama yapımcı koltuğunda RE Remake'te çok büyük başarı sağlamış biri olduğu için çok umutluyum.

aykut291

13.8.2015 12:49:06

+2
Resident Evil serisiyle tanıştığım oyun. Ozaman 7-8 yaşlarındaydım.Bizimkler oynuyodu korkudan kulaklarımı kapatırdım. Sadece 10 dk oynayabilirdik oyunu yeter artık biraz dinlenelim gerileme dayanamıyoduk daha fazla hey gidi günler hey ozamanlar Oyunlar çok bambaşkaydı şimdi ise gram zevk almıyom arıtık oyunlardan :D

Hoid

13.8.2015 12:14:01

-2
Bunlar the last of us çıkınca ne dedi biliyor musun ? Millet bu oyuna bayıldı mermiler ve kaynaklar sayılı , oyuncular çaresiz hissetmeyi seviyorlar demişlerdi Kendi yaptıkları sistemi kendileri bozdular daha sonra başka bir firma o ilk sistemi geliştirip sununca bunlar aaa bunu sevdiler moduna bağladılar ... Benim hiç ümidim yok bunlar derki eski oyunculara istediklerini verdik şimdide yeni nesil için aksiyon zamanı derler . Uçan tekme atan karakterler , tam teçhizatlı komando zombiler vs bunları görürüz tekrar .

gokuba

13.8.2015 12:01:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Bu güzel haberler gelmeye devam ederken umarım firmadan zeki bir abi ki şirket Capcom olduğuna göre çok zeki kaldığını sanmıyorum çıkıp ''bakın bu oyunlar sevinçle karşılanıyor millet bunu istiyor RE7'yi bu ruhta bir oyun yapalım demeyi'' akıl eder.
O atmosferi yaratacak adamların firmanın bünyesinde olması lazım yoksa yaparlardı. Yapacak adam yok.

Weycell 61

13.8.2015 09:55:04

0
Satış rekorları kırar hiç şüphem yok mükemmel bir haber CAPCOM un bu seriyi daha da rezil etmeden böyle bir karar almış olması çok iyi oldu...Zannımca oyunu 2016 sonları gibi falan görürüz en iyi ihtimalle inşallah remake olayını abartıp oyunu özünden uzaklaştırıcı bir hata yapmazlar...

senseman62

13.8.2015 09:41:21

+1
darısı nemesise

Karpuzcu.

13.8.2015 08:38:40

0
Sonunda sonundaaaaaaaaaaa.

Kazumatr

13.8.2015 06:58:47

0
Simdiden ingilizcesi iyi olan bi arkadasimiz oyunu Türkçe dilinde de cikarilmasini isgiyoruz diye bi imza kampanyası baslatsada bari Türkçe de olsa dublaj yapsalar.

orome33

13.8.2015 04:15:20

+1
Resident Evil 2 rameke hic umulmadigi kadar çok satacak ...

2K

13.8.2015 03:14:42

0
Bu güzel haberler gelmeye devam ederken umarım firmadan zeki bir abi ki şirket Capcom olduğuna göre çok zeki kaldığını sanmıyorum çıkıp ''bakın bu oyunlar sevinçle karşılanıyor millet bunu istiyor RE7'yi bu ruhta bir oyun yapalım demeyi'' akıl eder.

BSC Misafiri

13.8.2015 02:23:09

+1
Sıfırdan yapıyorlar oyunu sıfırdan bazı insanlar bunu kolay anlayamıyor. Sıfırdan karakterin o dönem ki görüntüsünü günümüz teknolojisi ile baştan ele alacaklar, zombiler, mekanlar hatta oynanış. Hepsi günümüz imkanlarından nasibini alacak. Yeni mekanlar, odalar, düşman tipleri. Hepsi olabildiğince yüksek poligon ve kaplamalar içerecek. ekstra hikayeler umarım oyun içinde okuyabilmemiz için bir yığın belge buluruz. Mekanlar çok geniş olmadığından. Rahatlıkla çok üst düzey görseller sunabilirler. 2002 yılında ki çıkan Remake oyunu bile oldukça iyiydi görsel olarak, bugün ise gerçek görüntüler içinde oynadığımızı sandıracak kadar iyisini sunabilirler. İş capcom da bitiyor.

gamer-x

13.8.2015 01:44:20

0
Ağlamak istiyorum şuan

Kazumatr

13.8.2015 01:33:52

-1
Birde Dino crisis 1-2 yi yapsalar ohh.Ama yalnız remake yapmak yerine birde aynı tadı verecek devam oyunlarida isteriz.

redoracle

13.8.2015 01:10:39

0
Efsane geri dönüyor,en sevdiğim sahne terminatör 2 filminden esinlenilmiş bi sahne vardı,yaratık bi aracın içindeyken bize tepeden uzantı batırarak saldırıyodu,bizde yukarı ateş ediyorduk,hala aklımda o sahnesi umarım gene olur. Gene aynı şekil olursa güzel olur a senaryo normal x karekteriyle,b senaryo zor ve esas son olan y karakteriyle,hatta daha fazla senaryo eklerlerse dahada güzel olur.

gokuba

13.8.2015 00:32:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: SanjaY1907 Japon abinin "We Do It" demesinden başka bir şey anlamadım.
O sayfada elemanın biri sürekli just do it yazılı tişört resmi ile mesajlar atıyordu ona cevaben öyle bir sunum yapmış

gokuba

13.8.2015 00:31:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Resident evil remake nin re 1 den mekan anlaminda yuzde 30 degisik bolumleri vardi. Bu yuzde 30 bulmacalar icin de gecerli. Yani demem o ki re 2 remake de re2 nin aynsi olmayacak, seneryo da mekanlarda dusmanlarda vs degisiklikler gorecegiz. Ornek rpd binasinda gitmedigimiz gormedigimiz bolumlr mekanlar ve odalarla karsilasacagiz. Bilen bilir re 2 2 cd dir ve taaaaa o zamanlar 98 Lerde claire lion seneryolRi farki ve birbirinin eksikligini tamamlayan yapidaydi, bu dinamiklerin remakeye yansimasna hic girmiyorum bile. Tabletten yaziyorum pc ye gecince daha fazla sey yazarim da resident adina ps2 den sonra aldigm en guzel haber. Re 7 duyurulsa bunun onda biri sevinirdim emin olun,
Aynen eğer becerebilirlerse oyun dünyasında büyük bir adımdır çünkü efsane bir yapımdan bahsediyoruz Resident Evil 2

Kilgrave1907

12.8.2015 23:58:15

0
Japon abinin "We Do It" demesinden başka bir şey anlamadım.

Robin.

12.8.2015 23:56:46

0
uygan bir fiyatla çıkarsa neden olmasın

Kasatka

12.8.2015 23:32:52

+2
Resident evil remake nin re 1 den mekan anlaminda yuzde 30 degisik bolumleri vardi. Bu yuzde 30 bulmacalar icin de gecerli. Yani demem o ki re 2 remake de re2 nin aynsi olmayacak, seneryo da mekanlarda dusmanlarda vs degisiklikler gorecegiz. Ornek rpd binasinda gitmedigimiz gormedigimiz bolumlr mekanlar ve odalarla karsilasacagiz. Bilen bilir re 2 2 cd dir ve taaaaa o zamanlar 98 Lerde claire lion seneryolRi farki ve birbirinin eksikligini tamamlayan yapidaydi, bu dinamiklerin remakeye yansimasna hic girmiyorum bile. Tabletten yaziyorum pc ye gecince daha fazla sey yazarim da resident adina ps2 den sonra aldigm en guzel haber. Re 7 duyurulsa bunun onda biri sevinirdim emin olun,

BSC Misafiri

12.8.2015 23:16:43

-4
inanamıyorum sanki yeni bir şeymiş gibi seviniyorlar lan varsa ps1 de yoksa açın bir emülatör indir isoyu oyna şimdi hatta ben oynuyorum ps1 de bıktım remake remasterdan milletin fikri mi bitti temcit pilavı gibi veriyorlar gidin bir allasen ümidi kestim artık oyun dünyasından satıyorum 1000 e ps4 ü alan varsa alsın pt var içinde

porsux

12.8.2015 23:06:59

+1
konuyla pek alakası yok ama keşke ubisoftta PoP üçlemesini hd grafiklerle çıkartsa warrior within özellikle

EyesNight

12.8.2015 22:19:07

0
İşte bu campom remake olayını iyi yapıyor sony gibi değil eski oyunları çıkarıyor sony yeni oyunları :D remastered lıyor bide bunları remake yapıp sunacak oho :D

gokuba

12.8.2015 22:03:01

0
Yapılmış en etkileyici atmosfere sahip oyundu

tayfun34_4

12.8.2015 21:46:17

0
zamanında ps1 90 lı yılalrda re 1-2-3 oynadım beninde seride en sevdiğim oyun re3 umarım onuda remake yaparlar.

Megathrone26

12.8.2015 21:40:58

0
Vay be gelsin bakalım gelsin en sevdiğim resident evil oyunu RE2

gokuba

12.8.2015 21:29:18

0
Yeaah Bitch

BlackBeasT

12.8.2015 21:21:24

0
Biz yillardir bu resmi duyuru bekledik , sacimiz sakalimiz agardi. Capcom ps1-2 oyunlarini Rmake yapsa biz gibilere yeter...

Nightmare_00

12.8.2015 21:08:19

0
Yıllardır beklediğim bir haberdi , shenmue 3'e sevindiğim kadar sevindim açıkçası , çok mutluyum..

bloodyfunfrog

12.8.2015 20:42:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mayako Ne mutlu bu oyunu zamanında pc, gc ve PS1 de oynayan 80 li nesil kardeşlerime ve eski RE cilere....
Sorma kardeşim heyecandan elim ayagım titriyor. Umarım bütün platformlara cıkarda kimse mahrum kalmaz :D

Hoid

12.8.2015 20:03:56

+2
Çevirisi : Siz istediniz bizlerde yaptık ! Evet Remaster konusunda ki tecrübelerimizi bu oyuna aktardık , eşsiz bir oyun sizleri bekliyor . İlgi alaka ile birlikte satışlarda bizi gülümsetir ise RE3'ün de tekrarını sizlere sunacağız .

aterikasedi

12.8.2015 19:58:13

0
Helal Capcom !Yeni oyundan çok bunları bekliyorduk..Sıra Resident Evil 3'te 2 seneye kalmaz onu da çıkarırlar.

bodyman700

12.8.2015 19:43:28

0
buraları yıkarlar! diyecektim ki, millet habere ilgisiz kalmış... ilginç...

MonacoDoom

12.8.2015 19:24:16

0
Bu oyununun remake'sini zaten başka bir grup yapmıyormuydu yoksa o başka RE oyunumuydu?

psxsp

12.8.2015 19:22:58

0
güzel beğendim ps4 bu RMD olayını cok seviyor xbox bunu beğendi

Mayako

12.8.2015 19:22:08

+2
Ne mutlu bu oyunu zamanında pc, gc ve PS1 de oynayan 80 li nesil kardeşlerime ve eski RE cilere....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 2: Remake
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız