Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 2, 3 ve 7 Yakında Yeni Nesil Konsollara Gelebilir

 
 
Capcom, Mart ayında Resident Evil 2,  Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: Biohazard'ın bu yıl içinde PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsolları için çıkış yapacağını duyurmuştu. Twitter hesabı PlayStation Game Size, PS5 için her üç oyunun da PlayStation Networks üzerinde göründüğünü belirtti. Bu da oyunların yeni nesil sürümlerinin yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.
 
Capcom yine geçtiğimiz günlerde 14 Haziran TSİ 01:00'de Capcom Showcase 2022 canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Canlı yayında üç oyunun yeni nesil sürümlerinin duyurulması muhtemel. Etkinliği YouTube, Twitch ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz. 
 
Resident Evil 2,  Resident Evil 3 ve Resident Evil 7: Biohazard'a PS4 veya Xbox One'da sahip olan kullanıcılar, oyunu PS5 veya Xbox Series X|S sürümlerine ücretsiz olarak yükseltebilecek. PC için de ücretsiz bir yükseltme yaması da sunulacak.
 
Yeni nesil sürüm ile beraber oyuna çeşitli özellikler dahil olacak. Bu özellikler arasında ışın izleme, yüksek kare hızı ve 3D ses gibi yeni teknolojiler yer alacak. Oyunun PS5 sürümü, DualSense (Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler dahil) desteğine sahip olacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Suudi Arabistan, Embracer Group'un 1 Milyar Dolarlık Hissesini Satın Aldı Söylenti: God of War Ragnarok 2023 Yılına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız