Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7, 2 Remake ve 3 Remake için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Capcom, Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake'in PC sürümleri için yeni güncellemeler yayınladı. Bu yamalar, bu üç Resident Evil oyununda yer alan bir dizi sorunu ortadan kaldırıyor.
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak Resident Evil 7 güncellemesi, 'HBAO+' ortam kapatma seçeneğinin düzgün çalışmadığı bir hatayı düzeltiyor. Ayrıca 'GI ve Reflection' ve 'Işık Yansıması' grafik seçeneklerinde oluşan sorunları ortadan kaldırıyor. Ek olarak PS4 kayıt verilerini taşırken Fastest Man in the Swamp (Bataklıktaki En Hızlı Adam) başarımının aktarılmamasına neden olan bir hata düzeltildi.
 
Benzer şekilde, Resident Evil 2 Remake ve Resident Evil 3 Remake için yayınlanan yamalar, 'TAA' kenar yumuşatma ve 'Görüntü Kalitesi' grafik seçeneklerinde yer alan sorunları düzeltiyor. Oyunun güncellemesini yapmak istiyorsanız, Steam uygulamasını başlatabilir ve otomatik olarak indirebilirsiniz.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Bandai Namco, Limbic Entertainment'ın Çoğunluk Hissesini Satın Aldı Dead Space Remake için Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

BSC Misafiri

6.10.2022 16:32:44

0
Capcom RE8 TPS güncellemesi ile birlikte aynı şeyi RE7'ye de getir de yüzümüz gülsün...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız