Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall ve Forza Motorsport'un Çıkış Tarihleri Xbox Etkinliğinde Açıklanabilir

 
 
Xbox Wire'ın Almanca sürümünde (Xbox Wire'ın İngilizce sürümü oyunların çıkış tarihleri hakkında herhangi bir bilgi vermiyor) yayınlanan yeni bir gönderiye göre nişancı aksiyon macera oyunu Redfall ve yarış oyunu Forza Motorsport'un çıkış tarihleri, yaklaşmakta olan Xbox Developer Direct canlı yayın etkinliğinde duyurulacak. 25 Ocak TSİ 23:00'te gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte Redfall, Forza Motorsport ve Minecraft Legends'a yeni bir bakış atılacak.
 
Etkinlikte birçok geliştirici yer alacak
 
 
 
Xbox and Bethesda Softworks Developer_Direct adlı etkinlikte önümüzdeki birkaç ay içinde Xbox, PC ve Game Pass'e gelecek oyunlara bir bakış sunulacak. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Öte yandan canlı yayın içerisinde Arkane Austin, Mojang Studios, Turn 10 Studios ve ZeniMax Online Studios gibi stüdyolardan geliştiriciler bulunacak. Bunun yanı sıra The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport, Minecraft Legends ve Redfall gibi oyunlara geniş bakışlar atılacak. Çok beklenen oyun Starfield hakkında ise herhangi bir bilgi veya içerik yer almayacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers nişancı pc Redfall
FPS Oyunu Outpost: Infinity Siege'in Resmi Duyuru Fragmanı Yayınlandı Cyberpunk 2077 Yakında Xbox Game Pass'e Gelebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız