Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Redfall için yeni fragman yayınlandı: Oyunun dünyası tanıtılıyor

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı oyunu Redfall için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman oyunun dünyasını ve atmosferini bizlere sunuyor.
 
Prey ve Dishonored'ın arkasındaki ödüllü ekip Arkane Austin'den yeni bir oyun
 
 
 
Arkane Austin ekibi tarafından geliştirilen ve açık dünya, co-op birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Redfall, hikaye anlatımını da bizlere sunmaya hazırlanıyor. Massachusetts eyaletini temel alan bu oyun içerisinde burada kapana kısılıyor ve vampirlerin istilasına uğruyoruz. Tek amacımız da bu vampirleri alt edip burayı tamamen bunlardan temizlemek.
 
Oyun içerisinde farklı farklı düşman türleri yer alıyor ve bunları alt etmek için ekibimizle beraber çeşitli stratejiler kurabiliyoruz. Oyunda karakterler arasından seçim yapabiliyor ve her bir karakterin kendine özgü yetenekleri yer alıyor.
 
Redfall, 2 Mayıs'ta Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Standart sürümü, 699,00 TL, Bite Back Edition ise 999,00 TL'de satışta. 
 
Redfall dünyasını tanıtan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı pc Redfall
Hogwarts Legacy için resmi DLC gelecek mi? Ekip açıkladı Gran Turismo 7 için yeni güncelleme geliyor: Yeni araçlar, PSVR2 desteği ve daha fazlası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız