Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Quarry'de Oynanabilir 9 Karakter

 
 
Supermassive Games tarafından geliştirilen korku temalı gençlik hikaye macera oyunu The Quarry, son dönemin popüler yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Seçimlerin önemli olduğu bu oyunda birçok karakteri kontrol edebiliyor ve bu karakterlerin hayatta kalması için uğraş veriyoruz.
 
Hackett's Quarry Yaz Kampında geçen oyun, dokuz eğitmenin burada mahsur kalmasını konu alıyor. Her eğitmenin kendine özel yetenekleri ve kişilikleri bulunuyor. Bu karakterleri hayatta tutmak ve oyun sonuna kadar götürmek tamamen sizim seçimlerinizi kalıyor.
 
Bu listemizde sizlere oyunda yer alan dokuz oynanabilir karakteri sıraladık. İşte karakterlerin özellikleri ve başından geçenleri:
 
The Quarry'de Oynanabilir 9 Karakter
 
1- Max
 
 
 
Oyunun kapağında ön planda olan Max karakteri sizi yanıltmasın. Önceki seçimlerinize bağlı olarak oyunda yalnızca bir kez Max olarak oynuyorsunuz. Max'i hayata geçiren Skyler Gisondo yüksek ücret karşılığı bu role bürünse de oyun çok fazla bu karaktere odaklanmıyor. Daha çok kız arkadaşı Laura'ya destekleyici bir rol üstleniyor. 
 
Max'le geçirdiğiniz ilk birkaç dakikada kız arkadaşıyla iyi bir yaz geçirmek isteyen bir yandan da eğlenceli ve umursamaz bir karaktere sahip olduğunu görebiliyoruz.
 
2- Jacob 
 
 
 
Kaslı mı kaslı... Sağlam ve sporcu vücudu sizi yanıltmasın. Jacob'ın içinde çok yumuşak ve duygusal bir kişi yatıyor. Ancak yaz kampından ayrılmak üzere yola koyulduğumuz bu macerada Jacob bencilliği sayesinde grubun burada mahsur kalmasına sebep oluyor. Kim bilebilirdi ki işlerin bu kadar kötü olacağını.
 
Emma ile bir yaz aşkı yaşayan Jacob, kararlarını pek de iyi veremiyor. Ancak tüm bunlara rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Arkadaşlarını önemseyen bir tip olarak karşımıza çıkan Jacob, Abigail'in çığlığını duyduğunda iç çamaşırıyla ormana doğru koşturmaktan da çekinmiyor. Sert vücudunun ardında kedi gibi bir yatıyor.
 
3- Nick
 
 
 
Nick karakterine oyun içerisinde oynanabilir olarak çok az yer veriliyor. Atletik bir yapıya sahip olan Nick, ne yapacağını ve söyleyeceğini pek de bilmeyen bir kişilik olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Nick, Abigail ile en çok zaman geçiren biri. Abigail ile yakınlaşması veya uzaklaşması tamamen sizim seçimlerinize kalmış durumda. Oyunun yarısında Nick'in kişiliği dramatik bir şekilde değişikliğe uğruyor. Daha önce dikkatli ve sakin doğasıyla tanınan biri nasıl bu kadar değişebilir ki...
 
4- Emma
 
 
 
Emma, ilk bakışta itici ve belki biraz da sinir bozucu gibi görünen güzel ve popülerliği olan bir sarışın karakter olarak karşımıza çıkıyor. Elinden telefonu düşürmeyen ve her fırsatta vlog çekmeye çalışan bu karakter popülerliğinden besleniyor.
 
Cep telefonu şebekesi olmasa bile Emma, ??korkusunu azaltmak ve yolda ilerlemek için telefonunu bir kurtarıcı gibi kullanıyor. Yukarıda da bahsettiğimiz kaslı abimiz Jacob ile bir yaz aşkı yaşıyor. Jacob'ın duygularına karşı alaycı bir şekilde yaklaşıyor. Bir yandan da sevimli ve iyi huylu bir tavır sergiliyor.
 
5- Abigail
 
 
 
Abigail veya Abi olarak bu karakterimiz saf, temiz huylu ve kibar birisi olarak karşımıza çıkıyor. Başlangıçta ormandaki tehlikelerle nasıl başa çıkılacağını bilemeyen Abi'nin içine kapanık ve sanatsal bir kişiliği de bulunuyor.
 
Abi'nin bu çekingenliği ve saflığı onu her türlü tehlikeye karşı savunmasız bırakıyor. Dolayısıyla oyun içerisinde en çok korumamız ve sahip çıkmamız gereken karakterlerden biri. Abi arkadaşlarının her biriyle iyi geçiniyor.
 
Nick ile duygusal bir bağ yakalamaya çalışan Abi, Emma'nın patavatsız halleriyle aralarının bozulmasına sebep olabiliyor.
 
6- Dylan 
 
 
 
Dylan, espri yeteneğiyle arkadaşlarının üzerindeki gerginliği ve korkuyu azaltmada usta bir karakter olarak oyunda yer alıyor. Abigail'i grubun kalbine koyarsak Dylan'ın da destekleyici bir rolde oynadığını söyleyebiliriz.
 
Dylan en kötü anlarda bile sakinliğini ve yüzündeki tebessümü korumaya çalışıyor. Panik anlarında etrafındakilere bu kötü havayı azaltmasına yardım ediyor.
 
7- Laura
 
 
 
Laura, Max ile beraber oyunun kapağında ön plana çıkan karakterlerden biri. Kendinden emin ve meraklı kişiliğiyle tanınan Laura, erkek arkadaşı Max'e olan sadakatiyle de ön plana çıkıyor. Oyunun en başında Laura ve Max sizi karşılıyor. Hikayenin başlamasında bu ikilini büyük payı oluyor.
 
Yolda arabayla ilerlerken bir anda direksiyonun hakimiyetini kaybeden Max, ormanın içine dalıyor. Hasar gören aracı tamir etmeye çalışan Max'in kız arkadaşı Laura merakından ormanın içine doğru yola koyuluyor. Stresli dakikalar yaşayan Laura sonunda Max'in yanına dönüyor ve burada imdatlarına bir Polis yetişiyor. Polis bu çifti bir motele doğru yönlendiriyor üstüne de ısrarcı oluyor. İşte sorunlar tam da burada ortaya çıkıyor.
 
8- Ryan
 
 
 
Kampın çekici ve bir yandan da gizemli yelken eğitmeni Ryan, oyunda gerçek bir ana karakter olmaya en yakın kişi olarak karşımıza çıkıyor. Ryan, biraz yalnızlığı seven ve kulaklıklarla sürekli bir şey dinleyen bir tip. Etrafındaki olayları umursamaz tavırlarıyla da ön plana çıkıyor. 
 
Sağduyulu ve düşünceli bir yapıya sahip olan Ryan, çevresinde ve arkadaşlarında meydana gelen garip olaylara akılcı bir tutum ile yaklaşıyor. Paranormal olaylarla da içli dışlı olan Ryan, ileride grubun lideri olma konumuna doğru ilerliyor.
 
Ryan, sesi ile de bizleri şaşırtıyor. Karakterin sesini ilk duyduğunuz da "oha" diyebilirsiniz. Merak etmeyin bu durumu yaşayan tek siz değilsiniz. 
 
9 - Kaitlyn
 
 
 
Tüyler ürpertici ve korkutucu bir ortamda kiminle beraber ilerlemek istersiniz sorusunun karşılığı Kaitlyn. Neredeyse tüm zorlu sekanslarda son derece yetenekli bir tavır sergileyen Kaitlyn aynı zamanda hem Nick'i hem de Jacob'ı alt eden uzman bir nişancıdır. Kaitlyn, Ryan gibi hayatta kalanların lideri olma yolunda bir karakter.
 
Grubu tekrar bir araya getirmeye uğraşan ve bir yandan da güçlü duruş sergileyen Kaitlyn, kıvrak bir zekaya ve üstün espri yeteneğine sahip. Grubun neden onun kararına saygı duyduğunu oyun içerisinde net olarak görebilirsiniz. Kalabalık bir grup arasında bile Kaitlyn ilk gözümüze çarpan üyelerden biri.
 
Listemizin burada sonuna geliyoruz. The Quarry'de oynanabilen bu 9 karakterin gerçekten de kendine has özellikleri bulunuyor. Bu durum oyunu daha oynanabilir ve eğlenceli hale getiriyor.
 
Sizin de oyun ve karakterler hakkında eklemek istediğiniz şeyler varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Dikkatli olun, Hackett's Quarry Cadısı peşinize düşmesin..

Bu haberin bağlantısı
URL
korku pc The Quarry
Skull & Bones ESRB Tarafından Derecelendirildi Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde Steam Deck ilk Sırayı Koruyor

Zarbo257

27.6.2022 12:47:19

+2
Bu yılın en büyük hayal kırıklığı bu oyun. Chapter 8 de o kadar saçma bir mantık hatası var ki oyunu resmen chapter 8 e kadar yazmışlar chapter 8 den sonra büyük ihtimal çıkışa yetişmeyeceğini düşünüp baştan aşağı saçma sapan bi şekle büründürmüşler. Bahsettiğim bu mantık hatası sizi oyundan komple soğutacak kadar var bu arada ve ne şekilde oynarsanız oynayın o sahne hiç bi şekilde değişmiyor mutlaka yaşanıyor. Until Dawn nere bu oyun nere gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Quarry
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız