Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Telltale Geriye Kalan Geliştiricileri de İşten Çıkardı

 
Telltale Games iki hafta önce yaptığı açıklama ile bir sürü kişinin işten çıkarıldığını ve stüdyonun kapanacağını duyurmuştu. Geriye kalan 25 kişilik iskelet ekibin ise şirketin yönetim kurulu ve ortaklarına karşı yükümlülüklerini yerine getireceği belirtilmişti ancak görünüşe göre Telltale Games bu ekibi de işten çıkardı.
 
Eski Telltale Games calışanı Rachel Noel kendisinin de dahil olduğu bu iskelet ekibin de işten çıkarıldığını twitter hesabı üzerinden belirtti.
 
 
Telltale Games, stüdyonun kapanacağını açıklanmasından sonra belirsizleşen The Walking Dead'in final sezonunu hakkında geçtiğimiz hafta şu açıklamayı yaptı:

"Herkese merhaba, size Walking Dead ile ilgili bir haberimiz var. Final sezonunun tamamlanmasına yardım etmek isteyen birden fazla potansiyel ortak ileri adım attı. Bugün herhangi bir söz veremesek de, 3. ve 4. bölümlerin bir şekilde tamamlanıp yayınlanmasını sağlayacak bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışıyoruz. Bu arada, 2. bölüm planlandığı gibi tüm platformlarda yayınlanacak. Yakında diğer sorularınızı da cevaplamayı umuyoruz."

Kotaku'nun kaynaklarına göre de, Telltale Games The Walking Dead'in final sezonunu tamamlamak için şu anda bir geliştirici stüdyo arayışında.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
Battlefield V'in Çıkışında Bulunacak Silahlar, Taşıtlar ve Diğer Ekipmanlar Control'ün Yeni Oynanış Videosunda Boss Dövüşü Gösteriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

6.10.2018 09:09:18

0
2012'de ilk oyunları TWD için aldıkları yılın oyunu ödüllerini, oyunu oynarken son sahnede yaşadığımız duygu selini hala unutmuş değilim. Açıkçası üzüldüm ama bir taraftan da hak ettiklerini düşünüyorum. Oyun dünyasına böyle yeni fikirler kazandırıp, yerinde saymak, başka yenilikler yapamamak sonlarını hazırladı.

Johnny Silverhand

5.10.2018 19:29:23

0
Saçma sapan oyunlar çıkaracağına herkesin beklediği oyunlara yönelseydi keşke. Şu twd satışa açılsın başka bir şey istemiyorum.

aterikasedi

5.10.2018 15:57:18

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Mehmet_Tek

5.10.2018 15:36:38

0
R.I.P. TWD

BSC Misafiri

5.10.2018 12:35:33

0
nerden nereye geldi telltale tarihin tozlu sayfalarına düştü artık 2012 de çıkan twd ilk sezonunu hatırlıyorum vay be bitiş böyle oldu demek ki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız