Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Battlefield V'in Çıkışında Bulunacak Silahlar, Taşıtlar ve Diğer Ekipmanlar

 
Taarruz Tüfekleri
 
StG 44 – Genellikle ilk gerçek saldırı tüfeği olarak görülür. Yüksek atış hız, iyi bir isabet oranı ve iyi bir durdurma gücünü bir arada sunar.

Sturmgewehr 1-5 – Gewehr 1-5 yarı otomatik tüfeğin tek tek ve seri atış yapabilen bir türüdür.

M1907 SF - M1 karabinaya benzer ancak ondan daha ağır ve daha güçlüdür.
 
 
Yarı-Otomatik Tüfekler
 
Selbstlader 1916 – Saha şartlarına karşı hassasiyeti nedeniyle ile Alman kara kuvvetlerinden çok hava kuvvetlerinde popüler olan erken dönem bir yarı otomatik tüfektir. Sadece 1000 adet üretilmiştir.

Gewehr 43 – Gerektiğinde merdiven basamağı olarak kullanılabilecek kadar sağlam bir tüfektir.

Gewehr 1-5 – StG 44 ile aynı sökülebilir şarjörü kullanan bir yarı otomatik tüfektir.

M1A1 Karabina – Nispeten zayıf bir mermisi olsa da çok hızlı ateş edebilen bir yarı otomatik tüfektir. En iyi sonucu 50 metrelik menzilde verir.

Turner SMLE – Gewehr 43’ten daha hızlı atış yapan ancak mermileri menzilde onunkinden daha zayıf olan bir tüfektir.
 
 
Mekanizmalı Tüfekler 
 
Gewehr M95/30 – Kökleri 19. yüzyılın sonlarına kadar uzanan bu tüfek 1. Dünya Savaşı’nda Avusturya-Macaristan Ordusu tarafından yoğun olarak kullanılmıştır.

Krag-Jörgensen -Geçmişi 19. yüzyıla kadar uzanan bu tüfek üstten değil yandan doldurulan özel bir dahili şarjöre sahiptir.

Lee-Enfield No. 4 Mk l - Çok hızlı ateş edebilen bir keskin nişancı tüfeğidir. Mermisi Kar98k’ten daha yavaş olup orta menzil için tercih edilir.

Kar98k - Alman kara kuvvetlerinin en yaygın mekanizmalı tüfeğidir.
 
 
Otomatik Dolan Tüfekler
 
Model 8 – 1900 yılında tasarlanmıştır. ABD’li avcılar ve bazı polis birimleri için uygun olabilir ise de asla ABD Ordusu tarafından resmen benimsenmemiştir.

ZH-29 - Sadece iki vuruşta öldürebilen, etkili, otomatik dolan bir tüfektir.

RSC - Lebel tüfeğinin yerini almak Lebel’in parçaları yeniden tasarlanarak üretilen RSC, Fransız ordusu için daha ekonomik olsa da siperde işe yaramadığı konusunda çok şikayet aldı.
 
 
Hafif Makineli Silahlar
 
STEN – MP40’ın daha kontrol edilebilir bir çeşididir.

Suomi KP/-31 – Kontrolü çok zor, hızlı ateş eden bir SMG’dir. Başta biraz zayıf olsa da ilerledikçe diğer SMG’lerden daha fazla fayda sağlar.

EMP – Almanya’da geliştirilen bu hafif makineli silah, Avrupa ve Asya’da oldukça popüler olmuştur.

MP40 – İtilaf güçleri bu popüler hafif makineli silahı “Schmeisser” olarak adlandırırlardı. Oysa ünlü silah tasarımcısı Hugo Schmeisser’in bu silahın yaratılmasında hiçbir rolü yoktu.

MP28 – Birinci Dünya Savaşı sonrasında Hugo Schmeisser MP18’de tambur şarjör yerine düz şarjör kullanmak gibi birçok iyileştirme yaptı. Bu şekilde geliştirilen MP28 başta Çin ve Japonya olmak üzere başka ülkelere de satıldı.

MP34 – MP34’ün tasarımı eski MP18 hafif makineli silaha dayanıyordu. Ağırlıklı olarak Alman ordusu tarafından kullanılan bu silah, üretim maliyeti çok yüksek olmasına karşılık son derece iyi bir yapıya sahipti.

M1928A1 – Bu “Tommy Gun” 1920’li yıllarda Chicago gangsterleri tarafından meşhur edilmişti. 1938’de yüksek isabet oranı ve ateş hızı nedeniyle ABD Ordusu envanterine alınan silahı, İtilaf Komando ve Ranger birlikleri tarafından yaygın olarak kullandı.
 
 
Hafif Makineli Tüfek
 
KE7 - Orta menzilli bir LMG’dir. Bu hafif makineli tüfek İsviçre’de tasarlanmış ancak İsviçre ordusu tarafından asla kullanılmamıştır.

Bren Gun – Tasarımını bir Çekoslovak tüfeğinden alan tüfek, kendisine farklı bir görünüm kazandıran üstten monte bir şarjöre sahiptir.

FG-42 - Küçük şarjörlü ancak çok hızlı otomatik atış yapabilen bir tüfektir. Destek kitindeki en yüksek tahribat kabiliyetine sahip silahtır.

Lewis Gun – İtilaf devletleri tarafından 1914’te kullanılmaya başlanmıştır. İkinci Dünya Savaşı’nda İngilizler tarafından yeniden uçaksavar topu olarak kullanılmıştır. Kendine özgü namlu ucu ve üste monte döner şarjörü ile kolayca tanınabilir.
 
 
Orta Boy Makineli Tüfekler
 
MG 34 – Türünün ilk örneği olan, yüksek ateş hızına sahip, taşınabilir, hava soğutmalı bir makineli tüfektir. Düzgün seri üretime uygun olmayan çok karmaşık yapısı nedeniyle daha sonraları yerini MG42 aldı.

MG 42 – Güvenilir, kullanımı kolay ve olağanüstü ateş hızına sahip bir makineli tüfektir. 1942’de çıkışının ardından tüm cephelerde kullanılmıştır.
 
 
Pompalılar
 
M30 Drilling - Size inanılmaz derecede esneklik kazandıracak kombine üç namlulu bir çok amaçlı silahtır. Yakın mesafelerde çift namlulu pompalı olarak kullanabilir veya orta mesafeli atışlar için ateş modunu tüfek namlusu olarak kullanılacak şekilde değiştirebilirsiniz.

12g Automatic - Her iki dünya savaşında da kullanılmıştır. İtilaf güçleri tarafından kullanılan bu ilk başarılı yarı otomatik pompalı, Almanlara da kendi versiyonlarını geliştirmek konusunda ilham vermiştir.
 
 
7 Bel Silahı
 
P38 Tabanca
Yakut
P08 Tabanca
Repetierpistole M1912
M1911
FP-45 Liberator
Mk Vl Altıpatlar
 
 
9 Yakın Muharebe Silahı
 
İngiliz Ordu Çakısı
Kulüp
Kriket Sopası
Balta
Kama
Kazma
İzci Bıçağı
Kürek
Solveig Bıçağı
 
 
16 Cihaz
 
Cephane Sandığı
Cephane Çantası
İşaret Fişeği
Bomba Tüfeği
M49 Gözlem Dürbünü
Sıhhi Sandık
İlk Yardım Çantası
Panzerfaust 100
PIAT
S 35 Bouncing Betty
SMLE Sis Bombası Atar
Nişancı Yemi
Konuşlanma İşareti
Yapışkanlı Dinamit
Sturmpistole
Tellermine Mayın
 
 
7 Destek Birimi 
 
V-1 Rocket
JB-2 Rocket
Sturmtiger
Churchill Crocodile
İkmal Paketleri
T48 GMC 6 pdr AT Yarı Paletli
Sd. Kfz 251 Pakwagen
 
 
 
5 Sabit ve/veya Çekilebilir Silah
 
FlaK 38
PaK 40
QF 6 pdr
Vickers HMG Tripod
MG34 Tripod
 
 
24 Taşıt 
 
Tanklar 
 
Churchill Gun Carrier
Churchill Mk VII
Flakpanzer IV
Panzer 38(t)
Panzer IV
Staghound T17E1
Tiger I
Valentine AA Mk I
Valentine Mk VIII
 
Nakliye Vasıtaları
 
Kettenkrad
Kubelwagen
M3 Halftrack
Sd. Kfz 251 Halftrack
Çok Amaçlı Taşıyıcı
 
Hava aracı
 
Bf 109 G-2
Bf 109 G-6
Blenheim Mk IF
Blenheim MkI
Ju 87 Stuka B-1
Ju 87 Stuka B-2
Ju 88A
Mosquito F Mk II
Spitfire Mk VA
Spitfire Mk VB

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA.com Battlefield V Battlefield 5 Electronic Arts DICE
Worlds 2018 Ön Elemelerinde 2. Tura Geçildi! Rapor: Telltale Geriye Kalan Geliştiricileri de İşten Çıkardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

8.10.2018 12:51:43

0
Sherman tankları yok mu

Manhunt Three

8.10.2018 01:03:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Manhunt Three &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Wayward Son BF V'yi ön sipariş ettim. Beta bana keyifli geldi ve Dice'ın belli ki yenilikleri oturtmak için zamana ihtiyacı var. Ertelemeleri doğru oldu. Thompson yok diyen arkadaşa göz doktoru tavsiyesi veriyorum ayrıca:) Garand ise illa gelecektir. &amp;lt;a target="_blank" href="https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63"&amp;gt;https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63&amp;lt;/a&amp;gt; 1:04'teki Garand değil mi? (BF V forumunda yazıyordu, kendim bulmadım) Bu sene COD'u es geçiyorum ki, bu sanırsam bir ilk oldu benim için. Blackout modu ilgimi çekmiyor ve standart MP ise "meh" bile durmuyor. PS4'te WW2 ve MW1 Remastered, Xbox'ta BOps 1 &amp;amp;amp; 2 ve MW2 gayet yeterli halen.&lt;/blockquote&gt; Düşüncene saygı duyarım.Ama doğrusu şu ki ; Bo4 Multisi en başarılı CoD multilerinden çok açık ve net. Blackout ise gayet iyi. Battlefield konusuna gelirsek ben yine Bf5 alacağım ancak ya CoD ya Bf alacaklar bu sene CoD alıp bir daha ki Bf'yi beklemelerini öneriyorum.</blockquote> Hocam kesinlikle Blackout kötü demiyorum. Battle Royale sevmediğim için. Bana göre Pubg de, Fortnite da iyi ancak ilgimi çekmeyen yapımlar. Hani körü körüne bir nefretle bakmıyorum BR türüne. Sadece hitap etmiyor. Bops 4'e kadar tüm COD'ları alıp (IW'yi MW1 için aldım o ayrı) gayet keyif olarak oynadım. Belki hala WW2'yi aktif olarak oynadığım için çok eksikliğini çekip ilgilenmedim ya da BOPS 3'den bir süre sonra sıkıldığım için cazip gelmedi. Mesela WW2'de hemen hemen her ay bir aktivite yaptılar ve oyunu sürekli güncel tuttular. Eminim buna da aynı özeni göstereceklerdir.
Hocam ben Bo3'ten sıkılmadım ama Ww2'yi çok daha az oynadım.Bende her sene CoD alırım ama ikimizin CoD zevkleri farklıymış demek ki :)

Data Transfer

6.10.2018 15:24:52

0
Garand, B.A.R ve diğer bir kaç silah her halde DLC'ler ile gelecek.

Wayward Son

5.10.2018 21:41:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Wayward Son BF V'yi ön sipariş ettim. Beta bana keyifli geldi ve Dice'ın belli ki yenilikleri oturtmak için zamana ihtiyacı var. Ertelemeleri doğru oldu. Thompson yok diyen arkadaşa göz doktoru tavsiyesi veriyorum ayrıca:) Garand ise illa gelecektir. &lt;a target="_blank" href="https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63"&gt;https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63&lt;/a&gt; 1:04'teki Garand değil mi? (BF V forumunda yazıyordu, kendim bulmadım) Bu sene COD'u es geçiyorum ki, bu sanırsam bir ilk oldu benim için. Blackout modu ilgimi çekmiyor ve standart MP ise "meh" bile durmuyor. PS4'te WW2 ve MW1 Remastered, Xbox'ta BOps 1 &amp;amp; 2 ve MW2 gayet yeterli halen.</blockquote> Düşüncene saygı duyarım.Ama doğrusu şu ki ; Bo4 Multisi en başarılı CoD multilerinden çok açık ve net. Blackout ise gayet iyi. Battlefield konusuna gelirsek ben yine Bf5 alacağım ancak ya CoD ya Bf alacaklar bu sene CoD alıp bir daha ki Bf'yi beklemelerini öneriyorum.
Hocam kesinlikle Blackout kötü demiyorum. Battle Royale sevmediğim için. Bana göre Pubg de, Fortnite da iyi ancak ilgimi çekmeyen yapımlar. Hani körü körüne bir nefretle bakmıyorum BR türüne. Sadece hitap etmiyor. Bops 4'e kadar tüm COD'ları alıp (IW'yi MW1 için aldım o ayrı) gayet keyif olarak oynadım. Belki hala WW2'yi aktif olarak oynadığım için çok eksikliğini çekip ilgilenmedim ya da BOPS 3'den bir süre sonra sıkıldığım için cazip gelmedi. Mesela WW2'de hemen hemen her ay bir aktivite yaptılar ve oyunu sürekli güncel tuttular. Eminim buna da aynı özeni göstereceklerdir.

Wolf0045

5.10.2018 20:26:19

0
Bu oyunda mantik araman mantıklı değil :D farkındayım söylediklediğin şeylerin ama oyunda mantıklı ve akla yatan pek bir şey yok zaten.

Manhunt Three

5.10.2018 19:05:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son BF V'yi ön sipariş ettim. Beta bana keyifli geldi ve Dice'ın belli ki yenilikleri oturtmak için zamana ihtiyacı var. Ertelemeleri doğru oldu. Thompson yok diyen arkadaşa göz doktoru tavsiyesi veriyorum ayrıca:) Garand ise illa gelecektir. <a target="_blank" href="https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63">https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63</a> 1:04'teki Garand değil mi? (BF V forumunda yazıyordu, kendim bulmadım) Bu sene COD'u es geçiyorum ki, bu sanırsam bir ilk oldu benim için. Blackout modu ilgimi çekmiyor ve standart MP ise "meh" bile durmuyor. PS4'te WW2 ve MW1 Remastered, Xbox'ta BOps 1 &amp; 2 ve MW2 gayet yeterli halen.
Düşüncene saygı duyarım.Ama doğrusu şu ki ; Bo4 Multisi en başarılı CoD multilerinden çok açık ve net. Blackout ise gayet iyi. Battlefield konusuna gelirsek ben yine Bf5 alacağım ancak ya CoD ya Bf alacaklar bu sene CoD alıp bir daha ki Bf'yi beklemelerini öneriyorum.

Wayward Son

5.10.2018 18:51:06

0
BF V'yi ön sipariş ettim. Beta bana keyifli geldi ve Dice'ın belli ki yenilikleri oturtmak için zamana ihtiyacı var. Ertelemeleri doğru oldu. Thompson yok diyen arkadaşa göz doktoru tavsiyesi veriyorum ayrıca:) Garand ise illa gelecektir. https://youtu.be/-FEgeuGsmzQ?t=63 1:04'teki Garand değil mi? (BF V forumunda yazıyordu, kendim bulmadım) Bu sene COD'u es geçiyorum ki, bu sanırsam bir ilk oldu benim için. Blackout modu ilgimi çekmiyor ve standart MP ise "meh" bile durmuyor. PS4'te WW2 ve MW1 Remastered, Xbox'ta BOps 1 & 2 ve MW2 gayet yeterli halen.

Focke-Wulf

5.10.2018 18:38:41

0
Hocam 380mm lik bi şeyden bahsediyoruz burada. 300 kiloya yakın bir ağırlığı var yani her yer açıkken bile vinçle yüklüyorlar. Bunu birde Tiger kasası üstüne monte edilmiş bir tankta içerde yükleyecekler. Sizce 2 saniyede dolması mantıklı mı?

BSC Misafiri

5.10.2018 18:30:30

0
@Rambocuk kardesim bo4 de bo3 dlc si.Oyunda 11 harita var 4 u eski oyunlardan remake ve oyunla ilgili tum icerik.icin

BSC Misafiri

5.10.2018 18:30:28

0
@rambocuk Bo4 ne sanki bo3 dlc o da.Ustelik bo4 un 11 haritasindan 4 u eskilerin yeniden yapimi.Bana kalsa al birini vur otekine.2 si de eski oyunlari mumla aratir.

Wolf0045

5.10.2018 17:55:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Focke-Wulf Sturmtiger 2sn de bir ateş ediyor. howitzer la o. Vinç var üstünde mermi yüklemek için. Sen 2sn de nere dolduruyorsun.
Dostum o vinç tanka yüklemek için topu doldurmak için değil.

Manhunt Three

5.10.2018 15:23:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk İki oyununda betasını uzun uzun denedim cod bo 4 bu sene benim kazananım oldu, bf5 ise her anlamda tam bir hayal kırıklığı oldu, ne optimizasyon var hadi o düzeltilir, ne keyif var ne vuruş hissi bf1 den farkı ne grafikler hiç bir şey bf 1 den üstün değil daha gelişmiş değil bf1 dlc si gibi
Aslında çok gelişme var ama bir şeyler oturmamış gibi oyunda tam oyun çıktıktan sonra göreceğiz.

BSC Misafiri

5.10.2018 15:10:14

0
SturmTiger'ın atışı sinek vızıltısı gibi olmuş,komik.Company of Heroes 2'de adeta V1 etkisi yapıyor,atıldığı zaman çoluk çocuk perişan yerlerde :) https://www.youtube.com/watch?v=Ye52wA7nFqA

BSC Misafiri

5.10.2018 15:08:42

0
Thompson yok diyen arkadaş dikkatli baksın, M1928A1 zaten Thompson oluyor. "Tommy Gun" diye de ayrıca yazmışlar zaten.

rambocuk

5.10.2018 12:45:33

0
İki oyununda betasını uzun uzun denedim cod bo 4 bu sene benim kazananım oldu, bf5 ise her anlamda tam bir hayal kırıklığı oldu, ne optimizasyon var hadi o düzeltilir, ne keyif var ne vuruş hissi bf1 den farkı ne grafikler hiç bir şey bf 1 den üstün değil daha gelişmiş değil bf1 dlc si gibi

Focke-Wulf

5.10.2018 12:18:09

0
Sturmtiger 2sn de bir ateş ediyor. howitzer la o. Vinç var üstünde mermi yüklemek için. Sen 2sn de nere dolduruyorsun.

Watton1

5.10.2018 12:08:59

0
Thompson m1grand'olmayan 2.dünya savaşı oyunu güzel rusyayı hiç söylememek lazım asyalı katanalı ingiliz askeri koyun ama thompson yok ne güzel yaa vallaha dayayın dlc'leri

BSC Misafiri

5.10.2018 11:39:34

0
E yeter daha ne olsun.. Gayet iyi. Bir de multi için haritalar adamsa ve çeşidi bolsa tamam bu iş.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield V
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız