Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prince of Persia: The Lost Crown Nasıl Olmuş?

 
 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı oyun dünyasının en sevilen markalarından birisi olan Prince of Persia'nın yeni oyunu Prince of Persia: The Lost Crown, önümüzdeki günlerde çıkışını yapacak. Biz de bu videoda oyunun nasıl olduğuna ve beklentileri karşılayıp karşılamadığına kısa bir bakış attık.
 
Oyun kesinlikle güzel bir yapım olmuş diyebiliriz kısaca ancak asıl belirtmek istediğim nokta oyunun tam bir el konsolu oyunu olması. Biz de bu yüzden videomuzu daha öncesinde videosunu da çektiğimiz Ayaneo Geek ile çekmek istedik. Ayaneo Geek ile birlikte oyun kesinlikle çok daha güzel oldu diyebiliriz.
 
İşte videomuz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pop prince of persia ubisoft adventure pc ps3 xbox 360 action
İzometrik Sıra Tabanlı Rol Yapma Deneyimi: The Thaumaturge Tekken 8 Açılış Sinematiği Yayınlandı: İlk DLC Karakteri Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

16.1.2024 13:26:24

0
Parry güzel aslında ama benim alışamama nedenim sürekli guard almaması. O yüzden çok fazla öldüm

aykut291

16.1.2024 09:45:30

+1
En basitinde oyna bende çok şaşırdım ona Oyunda souls like formlüde var.From Sofware Ubisoft a bile bu konuda ayar çekmiş.Oyuna souls esintiside ekliyelim hadi.Düşmanlar falan yeniden diriliyor.Bende sevmiyorum perry olayını aynı şey Spiderman 2 dede vardı düşmanı vuruşunu hesap edicem die Oyun benim için işkenceye dönüşüyor malesef.En kolayda oynarsan birazdaha çekilir bir hal alıyor.:)

aykut291

16.1.2024 09:31:31

0
Oyunun Animasyonları çok kaliteli ve akıcı Hikaye desen okadar ilgi çekici bir hikayesi yok yani 2D platform oyunundan öyle ahım şahım bir hikaye beklentisinede girilmez zaten.Şimdiye kadar güzel gidiyor daha hiç sıkılmadım seni ordan oraya farklı mekanlara sürüklüyor Bölüm ve Çevre tasarımları çok orantılı yapılmış iyi dizayn edilmiş.Kaliteli bir iş olduğu zaten baştan belliydi ve Oyun medyadan baya iyi puan aldı.Gamespot 9 verdi Oyuna.Platform oyunlarını sevenler kaçırmasın pişman olmuyacaklar.Bir Oyunun 2D oynanış olması O Oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor yani.

mahsur kalan adam

16.1.2024 00:13:39

0
Oyun güzel de. Parry yapamıyorum durmadan ölüyorum

Erellach

15.1.2024 18:18:06

0
Emo!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince Of Persia
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız