Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PoP: The Sands of Time Remake için başa dönüldü: Tekrar tasarım aşamasında!

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Prince of Persia: The Sands of Time için yeni remake sürüm geliyor. Geldiğimiz noktada tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından sessizliğe bürünen yapım şu anda konsept / tasarım aşamasında bulunuyor. Mayıs 2022'de Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai ekiplerinden geliştirmeyi devralan Ubisoft Montreal şu anda bu yeniden yapım sürümü üzerinde uğraşıyor.
 
Remake sürümünün tanıtım fragmanı oyuncular tarafından beğenilmemişti
 
 
 
Oyunun yeniden yapım sürümü için daha önce yayınlanan tanıtım fragmanı oyuncular tarafından beğenilmedi ve eleştirilerin odağı haline geldi. Bu durum üzerine ekip projeyi tekrardan elden geçirme kararı aldı ve uzun bir süredir bu sürümden ses çıkmadı. Şu anda tasarım aşamasında bulunan projenin yapımcısı Jean-Francois Naud ve yönetmeni Michael McIntyre, 12 Haziran'da gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde bu oyun hakkında herhangi bir içeriğin sunulmayacağını belirtti.
 
Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in daha önce 18 Mart 2021'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanmıştı. Ancak gelen eleştiriler projenin ertelenmesine sebebiyet verdi ve oyun daha sonra 2022 yılına atıldı. Bu sürecin ardından Ubisoft, bu projenin Ubisoft Montreal'in devralacağını duyurdu.
 
Projenin devralınmasıyla beraber yeniden tasarlandığını görüyoruz. Umuyoruz ki güzel bir yeniden yapım sürümü ile tekrardan Prince of Persia: The Sands of Time oyununa adım atabiliriz.
 
Daha önce yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Prince of Persia: The Sands of Time remake
Assassin’s Creed Mirage için resmi çıkış tarihi açıklandı: Oynanış fragmanı yayınlandı Truck Driver için Heading North paketi İskandinav temasını bizlere sunuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ziromen

26.5.2023 00:27:00

0
Remake in remake i olacak yani

mustafa608

25.5.2023 20:16:44

+2
Bence iyi oldu. Bu oyun daha iyisini hak ediyor.

BSC Misafiri

25.5.2023 18:38:50

0
Ulan tepki gelmeseydi birde bu oyun o şekilde çıkacaktı he :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince Of Persia
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız