Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokémon Go Sustainability Week Etkinliği Başladı!

 
 
Dönem dönem oyunculara çeşitli ödüller içeren etkinlikler sunan Pokémon Go, yeni bir etkinlik ile karşınızda. Sustainability Week olarak adlandırılan bu etkinlik sınırlı bir süreye sahip olacak. Bol ödüllü yeni etkinlik, 20 Nisan Çarşamba günü başlayacak ve 25 Nisan Pazartesi günü sona erecek.
 
Oyuncular yeni etkinlik ile beraber 2x XP kazanabilecek ve diğer birçok etkinlik bonusundan yararlanabilecek. İşte Pokemon Go: Sustainability Week Etkinliği hakkında bilmeniz gereken her şey:
 
Yeni Pokémonlar eğitmenlerin karşısına çıkıyor
 
 
 
Sustainability Week etkinliği oyunculara yeni iki pokemonu kazanma fırsatını sunuyor. Bu etkinlik ile kazanabileceğiniz iki pokemon ise şunlar:
 
- Oranguru: Oranguru, Normal ve Psişik bir Pokémon olarak karşımıza çıkıyor. Bug ve Dark saldırılarına karşı savunmasızdır. Oranguru'nun en güçlü hamlesi Confusion & Psychic'tir.
 
- Shiny Cherubi
 
Oyuna yeni gelen bu Pokemon'larla karşılaşma şansınızı artırmak için etkinlik süresini iyi değerlendirin.
 
Sustainability Week oyunculara yeni karşılaşmalar sunuyor
 
20 Nisan ile 25 Nisan arasında bazı Pokémonların karşınıza çıkma ihtimali artacak ve bu sayede ekibinize dahil etme şansınız olacak. Etkinlik boyunca şunları kazanma şansınız artacak:
 
Vahşi karşılaşmalar (Wild Encounters)
 
 
 
Etkinlik süresi boyunca aşağıdaki Pokémonlar oyuncuların karşısına daha fazla çıkabilecek.
 
- Oddish
- Grimer
- Turtwig
- Grotle
- Cherubi
- Trubbish
- Ferroseed
- Oranguru
- Venusaur
- Phantump
 
Kuluçka yumurtaları
 
Etkinlik boyunca aşağıdaki Pokémonlar yumurtalardan çıkabilecek:
 
- Alolan Diglett
- Larvitar
- Cherubi
- Oranguru
 
Mossy Lure modülü ile Pokémonları kazanma şansınız artacak
 
 
 
Gloom ve Weepinbell gibi Pokémonları kazanma şansınzı bu etkinlik boyunca artacak. Etkinlik süresinde Mossy Lure modülü ile çeşitli Pokémonları yakalama fırsatına sahip olacaksınız. Pokémon Go Mossy Lure modülleri, oyunda mevcut olan bir yem-tuzak türüdür. İşte bu modül ile kazanabileceğiniz pokemonlar:
 
- Gloom
- Weepinbell
- Chikorita
- Grotle
- Cherubi
- Sewaddle
- Alolan Diglett
- Bellossom
- Nincada
 
Saha Araştırma Görevleri
 
 
 
Pokémon Go: Sustainability Week etkinliğinde çeşitli görevleri yerine getirmeniz oldukça önem arz ediyor. Bununla beraber tamamladığınzı göevler sizlere çeşitli bonus ödüller,xp'ler ve daha fazlasını sunuyor. Saha araştırma görevlerini yerine getirdiğiniz taktirde aşağıdaki Pokémonları kazanma şansınız artacak. İşte o Pokémonlar :
 
- Turtwig
- Cherubi
- Snivy
- Trubbish
- Chespin
- Phantump
 
Spring Into Spring etkinliği daha yeni sona ererken bu yeni etkinlik oyunculara yeni imkanlar vadediyor. Sustainability Week diğer etkinliklere göre daha fazla Pokémon yakalama fırsatı sunuyor.
 
Etkinlik boyunca eğitmenler için önemli olan iki yeni Pokémonu kazanma şansınız olduğunu tekrardan hatırlatalım. Oranguru ve Shiny Cherubi Pokémonlarının bu etkinlik ile beraber karşınıza çıkma olasılığı arttırıldı. Bu yüzden sürenizi iyi değerlendirin ve ekibinize yeni Pokémonlar katmaya başlayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokémon GO Pokemon GO mobile ios android nintendo real life free to play ücretsiz
Lucasfilm Games ve Skydance, Sinematik Star Wars Macera Oyunu için Ortaklık Kurdu They Always Run 19 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokémon GO
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız