Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

They Always Run 19 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
 
Geliştirici Alawar, 19 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve Switch için platform macera oyunu They Always Run yayınlayacağını duyurdu. They Always Run ilk olarak 20 Ekim 2021'de Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Galaksideki en tehlikeli ödülleri toplayan üç kollu mutant Aidan ol. Uzay-vahşi batı ortamında geçen bu heyecan verici 2D platform oyununda düşmanları yakala, kes, parçalara ayır ve yok et.
 
Galaksi sakinleri, imparatorluğun düşüşünden bu yana yükselen suçla boğuşuyor. Herhangi birini herhangi bir yerde bulabilmek iyi ödüllendirilen bir beceri hâline geldi. Aidan, galaksideki en tehlikeli ve yakalanması zor katilleri yakalaması gereken, üç kollu bir ödül avcısı.
 
Bazı ödüller paradan oluşurken bazıları da Aidan'ın yoluna çıkan insanları bulması için kullanabileceği değerli bilgilerden oluşur - bu sırada Aidan, galaksi çapında bir komplonun içine çekilmektedir.

Üç kolun sayesinde daha çok düşmanla tek seferde ilgilenebilir ve herhangi bir tartışmada daha ikna edici argümanlar sunabilirsin. Üçüncü kolunu kullanarak hedefli saldırılar yap, bir şeyler fırlat, çevreni kullan, engelleri yok et ve düşmanları ortadan kaldır.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform macera 2D
Pokémon Go Sustainability Week Etkinliği Başladı! VALORANT VCT Masters 1 Reykjavík Turnuvasında Yarı Final Karşılaşması Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
They Always Run
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız