Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lucasfilm Games ve Skydance, Sinematik Star Wars Macera Oyunu için Ortaklık Kurdu

 
 
Skydance New Media, Star Wars evreninde geçen orijinal bir hikayeyi içeren zengin ve sinematik bir aksiyon macera oyunu geliştirmek için Lucasfilm Games ile ortaklık kurduğunu duyurdu.
 
Skydance New Media başkanı Amy Hennig bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Star Wars'u 1977'de izlemenin 12 yaşındaki bir çocuk beynini nasıl yeniden şekillendirdiğini, yaratıcılığını ortaya çıkardığını ve geleceğin silinmez bir parçası olduğunu sizlere sık sık anlattım. Bu galakside sevdiğim etkileşimli hikayeleri anlatmak için Lucasfilm Games ile tekrar çalışmaktan çok mutluyum."

Lucasfilm Games başkan yardımcısı Douglas Reilly ise bu ortaklık hakkında şunları söyledi: “Amy ile tekrar bir araya geldiğimiz için çok heyecanlıyım. O ve Skydance New Media ekibi, benzersiz bir Star Wars macerası yaratma yeteneğine ve hırsına sahip. Sinematik ve interaktif bir eğlence ürünü yapma vizyonu, bu iş birliğini çok heyecanlı kılıyor. Deneyimli ve yetenekli geliştiricilerden oluşan ekipleriyle sık sık çalışıyoruz. Zamanı geldiğinde Star Wars hayranlarına daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Öte yandan Skydance New Media ekibi, orijinal bir hikaye içeren ve Marvel evreninde geçen hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Skydance New Media star wars Lucasfilm Games
Tiny Tina's Wonderlands'in Yeni DLC'si Coiled Captors 21 Nisan'da Çıkıyor Pokémon Go Sustainability Week Etkinliği Başladı!

-Hattori-

20.4.2022 17:22:57

0
Kardeşim yedirtmeyin ortakliginizi açık dünya 3A mandolarian oyunuyapin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız