Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2'nin Üretimi Yavaşlatıldı: Yetersiz Ön Sipariş Sayısı!

 
 
Sony Interactive Entertainment oyunculara sunulacak olan sanal gerçeklik başlığı PlayStation VR2'nin üretiminde yavaşlama söz konusu. Bloomberg tarafından yayınlanan rapora göre 22 Şubat 2023 tarihinde piyasaya sürülecek olan bu başlık, ön sipariş sayısı konusunda beklentileri karşılayamadı.
 
PlayStation VR2 başlığının üretim hedefi düşürüldü
 
 
 
Piyasaya sürüldüğü ilk gün 30'dan fazla oyunun yer alacağı PlayStation VR2 başlığı, ilk hedef beklentilerini karşılayamadı. Nisan ve Mart ayları arasında 1,5 milyon adede kadar üretim yapılması planlanan başlığın üretim hedefi Şubat ayında 1 milyona kadar düşürüldü. Diğer bir rapora göre ise Sony, başlangıçta 2 milyon adetlik bir üretim hedefi belirlemişti.
 
Sony Interactive Entertainment tarafından yeni nesil bir başlık olarak 22 Şubat 2023 tarihinde piyasaya sürülecek olan PlayStation VR2, birçok oyunu ve özelliği kullanıcılara sunacak. İlk etapta 30'dan fazla oyunu kullanıcılara sunacak olan bu başlık, PS5'in gücünden yararlanacak. 
 
Kullanıcılarla buluşacak oyunlar arasında ise After the Fall, Cities VR, Horizon Call of the Mountain, The Dark Pictures: Switchback VR, Gran Turismo 7, Jurassic World Aftermath Collection, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution ve daha fazlası yer alacak. Temel PlayStation VR2 kutusu içerisinde de PlayStation VR2 kulaklığı, Sense denetleyicileri ve Stereo kulaklıklar yer alacak. 
 
PS VR2 şu anda 549.99 dolardan ön sipariş verilebiliyor. Bunun yanı sıra Horizon Call of the Mountain paketi 599.99 dolardan satılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers başlık vr gözlük sony
ARK: The Survival Of The Fittest'in Konsol Sürümleri Ertelendi BLAST Premier 2023 Bahar Grupları Turnuvası Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

overactive

1.2.2023 21:56:06

0
pc desteği olsaydı peynir ekmek gibi satardı

rambocuk

1.2.2023 00:03:02

0
Çoğu insan bir kaç kez deneyip kenara koyacağını biliyor böyle bir cihazın ucuz olmadı gerek 3 4 senede bir inanılmaz bir ve oyunu yapılınca merdiven altından çıkarılıp oynanacak bir şey için bu paralar çok lüks

BSC Misafiri

31.1.2023 18:57:36

0
Vr işi bence oyun dünyasının geleceği olmalı.Umarım ps5 gibi stok sorunu yaşattırmazlar bize.

BSC Misafiri

31.1.2023 17:54:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Çok isterdim şu VR işi yerine el konsoluna ağırlık verseydi Sony. Şuanki teknolojiyle canavar gibi cihaz çıkarırlardı. Ps3 Ps4 kalitesinde oyunları uzandığımız yerden oynardık. PS Vita bile hala canavar gibi kaç sene geçmesine rağmen. Sony cidden şu el konsolu işine el atmalı.
PS Vita gibi bir canavar yaptı ama arkasında durmadı, yine olsa yine arkasında durmayacaklar, kaldı ki el konsolunda kısa sürelerle oynanabilecek oyun serileri yok.

BSC Misafiri

31.1.2023 17:26:19

0
Çok isterdim şu VR işi yerine el konsoluna ağırlık verseydi Sony. Şuanki teknolojiyle canavar gibi cihaz çıkarırlardı. Ps3 Ps4 kalitesinde oyunları uzandığımız yerden oynardık. PS Vita bile hala canavar gibi kaç sene geçmesine rağmen. Sony cidden şu el konsolu işine el atmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız