Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2 ilk izlenim ve başlık performansı

 
Konsol tarafında VR konusunda rakipsiz bir şekilde ilerleyen PlyStation'ın yeni nesil VR cihazı yurt dışında geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Biz de Sony Türkiye'nin davetiyle ofislerine gittik ve PlayStation VR2'yi yaklaşık 1 saat boyunca kullandık.
 
Bu videomuzda da kullandığımız süre boyunca bizde oluşan hissiyatı ve ilk yorumlarımızı sizinle paylaştık. Detaylı inceleme videosu önümüzdeki hafta sizlerle olacak.
 
İlk izlenim olarak cihazdan bahsetmek gerekirse daha önceki VR'lara göre çok daha rahat olduğunu söylemek lazım. Ayrıca aynı PlayStation 5 kontrolcüsünde olduğu gibi VR2'nin de kontrolcüsü deneyiminizi çok daha keyifli bir hale getiriyor. 1 saatlik deneme esnasında Horizon Call of the Mountain ve Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge oyunlarını oynadık. PlayStation VR2'nin çıkış oyunlarının detaylı incelemesi de önümüzdeki haftalarda sizlerle olacak.
 
İşte videomuz:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
başlık vr gözlük sony
Mart 2023'te çıkış yapacak PC oyunları: Tam liste Paradox Interactive, 6 Mart'ta yeni bir sunum düzenleyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız