Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2 için Resmi Kutu Açılış Videosu Yayınlandı

 
 
Sony Interactive Entertainment kullanıcılara sunulacak olan yeni nesil sanal başlık PlayStation VR2 için resmi bir kutu açılış videosu yayınlandı. Video, sanal başlığın nasıl takılacağına ilişkin çeşitli bilgiler ve kullanıcıların en rahat oyun deneyimi için neler yapabilecekleri anlatılıyor.
 
Kutu açılış videosunda birçok detay ortaya çıkıyor
 
 
 
Resmi olarak yayınlanan kutu açılış videosunda sanal başlığı daha rahat kullanmak için birçok ipucu veriliyor. Bunun yanı sıra sanal başlığın ve kutunun tasarım özellikleri bizlere aktarılıyor. 9 dakikalık video içerisinde başlığa dair birçok detay bulabilirsiniz.
 
PS VR2'de başlığı takarken çevrenizi görebilmeniz mümkün olacak. PS VR2 için geliştirilen yayın özelliği sayesinde de konsola bir PS5 HD Kamera bağlayarak kendinizi kayıt altına alabileceksiniz. Bunun dışında oyun alanı, PS VR2 Sense denetleyicileri ve yerleşik kameralar kullanılarak özelleştirilebilir.
 
Sony Interactive Entertainment tarafından yeni nesil bir başlık olarak 22 Şubat 2023 tarihinde piyasaya sürülecek olan PlayStation VR2, birçok oyunu ve özelliği kullanıcılara sunacak. İlk etapta 30'dan fazla oyunu kullanıcılara sunacak olan bu başlık, PS5'in gücünden yararlanacak.
 
PlayStation VR2 kutu açılış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu başlık vr gözlük sony
Star Wars Jedi: Survivor için 9 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation VR2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız