Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2'ye Aralık Ayında Yeni Karakter Geliyor: Ramattra

 
 
İlk olarak 2016 yılında çıkış yapan Overwatch'ın devamı niteliğinde olan ve Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan Overwatch 2 için yeni güncellemeler ve içerikler gelmeye devam ediyor. Çok oyunculu çevrimiçi nişancı oyunu Overwatch 2'ye yeni karakter Ramattra geliyor. 6 Aralık'ta oyuna dahil olacak bu yeni karakter Tank sınıfından olacak.
 
Overwatch 2 için 6 Aralık'ta yeni tank karakter geliyor
 
 
 
Barış ve sükuneti sağlamaya çalışan ve halkını korumak için kendisini bir kalkan gibi kullanan yeni karakter Ramattra, takımına öncülük edecek. Her karakterin arka planda bir hikayesinin olduğu bu oyun tamamen ücretsiz olarak oynanıyor. İlk olarak Overwatch League Grand Finals etkinliğinde duyurulan bu yeni karakter sonunda geliyor.
 
Öte yandan Activision ve Blizzard tarafından oyunculara sunulan oynaması ücretsiz rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2, ilk piyasaya sürüldüğünde çok sayıda tepki çekmişti. Ancak tüm bu tartışmalara ve tepkilere rağmen oyunun 25 milyon oyuncuya ulaştığı açıklandı. Geçtiğimiz ay açıklanan 25 milyon oyuncu rakamı, resmi Twitter hesabından yayınlanan bilgilere göre sadece on günde içinde ulaşıldı. 
 
Overwatch 2 şu anda PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'de mevcut.
 
Ramattra duyuru fragmanı
 
Duyuru fragmanında Ramattra karakterinin arka planda işlenen hikayesi anlatılıyor. Karakterin tasarımı ve daha fazlası gösteriliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Final Fantasy 16'nın Ana Hikayesi 35-40 Saat Sürecek One Piece Odyssey için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız