Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 16'nın Ana Hikayesi 35-40 Saat Sürecek

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan Final Fantasy serisinin yeni oyunu Final Fantasy 16 hakkında yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor. İster sadece ana hikayeden ilerleyin isterseniz de yan görevlere yönelin, her ne yaparsanız yapın serinin önceki oyunlarından daha farklı bir deneyim sunacağını belirten Yönetmen Hiroshi Takai, oyunun ana hikayesinin 35-40 saat süreceğini de söyledi.
 
Final Fantasy 16 farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor 
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde daha fazla açıklama yapan Takai, Famitsu ile yaptığı röportajda Final Fantasy 16'nın yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. Takai ek olarak "Şu anda oyunu her gün oynuyoruz, tüm sorunları düzeltmeye çalışıyoruz. Bazı performans ve işleme sorunlarını da ele alıyoruz. Sorunsuz bir deneyim sunmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Final Fantasy serisinin yeni ana oyunu olacak Final Fantasy XVI, tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu olarak gelecek. Oyunun hikaye modu sadece dövüş zorluğunu azaltmayacak aynı zamanda oyunculara mücadeleyi kolaylaştırmak adına çeşitli erişilebilirlik özellikleri ve donanabilecek bir dizi eşya sunacak. İki modun da hikaye içeriği aynı olacak. Ek olarak hikaye modu kolay değil standart bir zorluğa sahip olacak. 
 
Final Fantasy XVI ne zaman ve hangi platformlara çıkış yapacak? 
 
Final Fantasy XVI, 2023 yazında PlayStation 5 için çıkış yapacak. Yıl bitmeden tam çıkış tarihinin açıklanması bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Black Clover Mobile: Rise of the Wizard King Ertelendi Overwatch 2'ye Aralık Ayında Yeni Karakter Geliyor: Ramattra
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.11.2022 11:05:56

0
ff7 için de öyle diyorlardı :d sony "firmaya para verdiği için" çıkmadı. anca pcye çıkar 1 sene sonra... sonrada ağlıyorlar oyunlarımız satmıyor diye.:d

mehmetalpertr

7.11.2022 20:47:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Deswaaa Time exc mi bu şimdi
Evet 6 ay boyunca PS5 için özel olacakmış. Sonra diğer platformlara çıkacak sanırım. Ama Xbox konsollarına çıkmayabilir diyorlar. PC ye kesin çıkacak sanırım. https://n4g.com/news/2518971/final-fantasy-xvi-anticipated-summer-2023-ps5-exclusive-for-six-months

BSC Misafiri

7.11.2022 18:10:46

0
Bu oyuna bir türlü ısınamadım... Gösterilen hud ekranından resmen mobil oyun hissiyatı veriyor (grafikleri için demiyorum arayüzden bahsediyorum) onun dışında Strange of Final Fantasy Origin'in oynanış mantığına benzeyecek gibi duruyor.

Deswaaa

7.11.2022 15:17:38

0
Time exc mi bu şimdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız