Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Piece Odyssey için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, Water Seven adasını tanıtan One Piece Odyssey için yeni bir fragman yayınladı.
 
One Piece Odyssey'de oyuncular  Luffy ve Straw Hat Ekibi ile kaybettikleri güçlerini yeniden kazanmaya çalışırken bir maceraya atılacaklar. Bunu yapmak için, “Memoria”yı ziyaret edecekler. Ardından onları Alabasta ve Water Seven gibi tarihlerinde önemli yerlere geri dönmeye yönlendirecekler.
 
Bu macerada, Usopp ve Robin'e odaklanan Straw Şapkaların yeni bir hikayesini deneyimleyeceksiniz. Bu arayış onları Gallery-La Company gibi tanıdık yerleri veya Franky'nin çetesi, Iceburg, Aokiji, Lucci ve Kaku gibi CP9 üyelerinden bazıları gibi yüzleri görmesini sağlayacaktır.
 
One Piece Odyssey, 12 Ocak 2023'te Japonya'da ve 13 Ocak'ta dünya çapında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo pc ONE PIECE ODYSSEY
Overwatch 2'ye Aralık Ayında Yeni Karakter Geliyor: Ramattra BLACKTAIL 15 Aralık'ta PS5, Xbox Series ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ONE PIECE ODYSSEY
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız