Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch 2 Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'ARSHER', Ovewatch 2'nin Château Guillard haritasını Unreal Engine 5'e taşıdığı ilgi çekici bir video paylaştı. Bu video bize Blizzard'ın oyununun Epic'in tescilli oyun motorunda nasıl görünebileceğine dair bir fikir veriyor. 
 
Unreal Engine 5 birçok oyun sistemini iyileştiriyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya inecek olursak içerik üreticisi ARSHER, yansımalar için Lumen Global Illumination, Nanite ve Ray Tracing teknoloji desteklerini kullandı. İlk bakışta video içerisindeki ışıkların yansımalarından kaynaklı biraz kötü görünebiliyor. Ek olarak karşılaştırma yapabileceğiniz harita videosunu da aşağıya bırakıyorum.
 
Bu tarz videolar potansiyel olarak yeni bir oyunun yeni bir oyun motoruna taşındığında nasıl görünebileceği konusunda bizlere az çok fikir verebiliyor. Dolayısıyla bazı içerik üreticileri bu şekilde konsept video ve videolar hazırlıyor ve yayınlıyor. Oyun ayrıca şu anda ilk oyun motorunun gelişmiş bir sürümünü kullanıyor. Bu oyun motorunun adı ise karşımıza Prometheus olarak çıkıyor.
 
UE5'te taşınmış harita
 
 
 
Haritanın orijinal hali 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Overwatch 2 Overwatch 2 Blizzard Entertainment Blizzard PvP PvE PS4 Xbox One Switch PC
Lies of P için Yeni Mod Farenin Dikey Hareketlerini Düzeltiyor Arkane Kararlı: Redfall için Kapsamlı Bir Güncelleme Yayınladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız