Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast, Kickstarter Projesiyle Diriltiliyor

    
     1999'da çıkmış olan ve bir klasik haline gelen Outcast, Kickstarter kampanyası ile  HD olarak tekrar gönülleri fethetmeyi planlıyor.
     
     Outcast HD'nin, klasik oyunun üzerine tamamen yeni görseller, animasyonlar, gelişmiş HUD, yapay zeka ve gamepad destekli kontrol ayarlarıyla geleceği bildiriliyor.
 
     1999'da çıktığında o zaman için devrimsel nitelikte olan oyun, açık dünyada geçen ilk 3 boyutlu aksiyon oyunu olma özelliğini de bulunduruyor.

     Yapımcı ekip Fresh 3D, oyunu çıkarmak için 600.000 dolara ihtiyaçları olduğunu belirtiyor. Şayet bu miktar 750.000$ olursa Mac ve Linux için de geleceğini, 1.000.000$ olursa Oculus Rift desteği sağlayacaklarını, 1.350.000$ olursa yeni nesil konsollara geleceğini, son olarak 1.700.000$ olursa da "kadınlar adası"'da denilen "Kizaar" adında keşfedilebilecek tamamen yeni bir alan ekleyeceklerini söylüyorlar.
 
     Kampanya başlayalı sadece iki gün olmasına rağmen yapımcı an itibariyle 124,334$ toplamış görülüyor. Görünüşe bakılırsa Outcast bu kadar destek almaya devam ederse biz oyuncuların "kadınlar adası"'nı görmesi çok da zor olmayacak.
 
Yapımın bağış kampanyasının yürütüldüğü sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: Outcast Reboot HD

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer.com Adventure Outcast Outcast Reboot HD Kickstarter Remake
Borderlands: The Pre-Sequel Duyuruldu + Uzun Bir Oynanış Videosu The Evil Within'in Yeni Videosunda Oyun İçi Sahneler Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gandhna

9.4.2014 22:23:32

+1
Bu haberi yayınladığınız için çok teşekkür ederim. Outcast herkesin oynaması gereken open-world adventure oyunlarının en önemli örneklerinden biri. Bunun bir çok sebebi var ve bunları burada tekrar tekrar anlatmaya gerek yok zira Kickstarter sitesindeki ilgili linke girip öğrenmek en doğrusu çünkü oyunu ilk elden yapan ustaları dinlemek en güzeli. Uzun lafın kısası ümit ediyorum ki Outcast hakettiği ilgiyi geçte olsa kazanır.

hasandlk

9.4.2014 20:37:56

0
Bu oyunun HD grafikler ile tekrar oynamak çok iyi olacak. 1999 da çıktığında o zamanlar yetersiz olan İngilizcem ile oyun için uzun diyaloglarına rağmen severek oynamıştım. Hatta Outcast 2'nin duyurulması ve kısa süre sonra iptal edilmesi beni ve benim gibi düşünen bir çok oyuncuyu üzmüştü. Umarım HD versiyonundan sonra 2. oyun yapımına kalındığı yerden devam ederler :)

BSC Misafiri

9.4.2014 18:05:51

-1
ya o değilde outlast korku oyununun bu ay dlc si çıkacaktı ne oldu?

betadragon

9.4.2014 18:02:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap Böyle bir haber yapıp Kickstarter bağlantısını vermemek... Merak etmeyin bunu sizden başkası yapmıyor, işine bu denli özen gösteren başka bir haber/inceleme sitesi yok.
https://www.kickstarter.com/projects/outcast-reboot-hd/outcast-reboot-hd

n0.pRobLem

9.4.2014 17:58:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap Böyle bir haber yapıp Kickstarter bağlantısını vermemek... Merak etmeyin bunu sizden başkası yapmıyor, işine bu denli özen gösteren başka bir haber/inceleme sitesi yok.
Merhaba, Ekibimize yeni katılan arkadaşlarımız var. Başlangıç döneminde bu tarz hatalar, eksiklikleri mazur görmek daha hoş olur. Sizin de desteğiniz ve eleştirilerinizle BSC'yi daha iyi bir konuma getirmeyi amaçlıyoruz. Teşekkürler, Talha Aynacı

Lopexia

9.4.2014 17:44:05

-2
Böyle bir haber yapıp Kickstarter bağlantısını vermemek... Merak etmeyin bunu sizden başkası yapmıyor, işine bu denli özen gösteren başka bir haber/inceleme sitesi yok.

Wayward Son

9.4.2014 17:02:21

0
Alırım, acımam. Atmosferi bambaşkaydı Outcast'in.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outcast Reboot HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız