Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Evil Within'in Yeni Videosunda Oyun İçi Sahneler Var


    Tango Gameworks tarafından, başında Resident Evil serisiyle tanıdığımız Shinji Mikami'nin bulunduğu bir ekip ile geliştirilen The Evil Within, korku türünde bu senenin en çok beklenen oyunlarından. Önümüzdeki dönemde PAX East etkinliğinde gösterilmeye hazırlanan oyun için Bethesda ve Tango Gameworks yeni bir video yayınladı. 
 
    Yayınlanan videoda, oyun içi sahnelerin kullanıldığı belirtiliyor. Oyunun yeni videosunda ürkütücü sahneler bizleri bekliyor. Ağustos ayında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak olan The Evil Within'in yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shinji Mikami Zwei Tango Gameworks Korku Project Zwei The Evil Within
Outcast, Kickstarter Projesiyle Diriltiliyor EA'in MOBA Oyunu Dawngate, Açık Beta Sürecine Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2014 14:39:40

0
Grafikleri pek iyi değil atmosferi iyi.. birçok klişe var umarım özgün bir yapım olmayı başarır

xleonhart

10.4.2014 09:26:06

0
Re4 deki elinde testere ile dolasan adamin aynisi bu oyunda da var. Ayrica oyunun renk paletini begenmedim.Korku oyunu havasi vermiyor.

mehmetalpertr

10.4.2014 07:48:38

+1
Animasyonlarda sıkıntı yok. Bu oyun korku ve hayatta kalma oyunu. Sizi çaresiz bırakmak için bazı şeyler düşünmüş Shinji Mikami. Grafikler kötü diyen olursa bu oyun modifiye edilmiş ID TECH Engine 4 kullanıyor. Konuya berbat diyen arkadaşa gelince. Hiç mi fantastik korku oyunu oynamadın bilader? Resident Evil in zombileri saçma değil de bu mu saçma ? Silent Hill'in ortamı çok gerçekçi de bu mu gerçekçi değil. Shinji Mikami bu oyunda korku ve hayatta kalma arasında dengeyi sağlayacağına söz verdi. Survival Horror ben Resident Evil'ı terk ettiğimden beri öldü dedi. Geri getireceğim dedi. Çok iddialı konuşuyor. Yapacak birşeyler. Bekliyoruz. PS4 versiyonu yada PC versiyonunu eğer yaşarsam inşallah kesin alacağım. İnanılmaz bir deneyim bizi bekliyor.

BSC Misafiri

10.4.2014 00:23:48

0
animasyonlar da sıkıntı var biraz bence :/ ama onun dışında çok iyi olacak gibi oyun

BSC Misafiri

9.4.2014 20:08:04

0
Olağanüstü görünüyor ve her bir videoda çok ilginç detaylar var. Resident Evil'in yaratıcısından yine bir başyapıt geliyor. sabırsızlıkla bekliyoruz.

BSC Misafiri

9.4.2014 19:59:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri çok gereksiz, mantıksız, saçmasapan bir tema var bu oyunda. Kel alaka ve abartı olaylar rahatsız edici düzeyde. Oyunda zerre gram korkunçluk yok sadece hastalıklı bir bilinçaltı var. Ruhu kararmış insanlar keyifle oynayacaktır ona şüphe yok. Üzgünüm ama ben sağlıklı bir insanım gerek yok bu oyunu oynamaya.
ayın en saçma yorumu olarak bunu seçiyorum :)

BSC Misafiri

9.4.2014 19:17:39

+1
çok gereksiz, mantıksız, saçmasapan bir tema var bu oyunda. Kel alaka ve abartı olaylar rahatsız edici düzeyde. Oyunda zerre gram korkunçluk yok sadece hastalıklı bir bilinçaltı var. Ruhu kararmış insanlar keyifle oynayacaktır ona şüphe yok. Üzgünüm ama ben sağlıklı bir insanım gerek yok bu oyunu oynamaya.

Project Scorpio

9.4.2014 19:06:35

0
Şu lanet olası video oynatıcınız neden Ipad lerde çalışmıyor?

StrangerLovely

9.4.2014 19:00:55

0
Bunu yazan senarist'in psikolojisi test edilmeli. Böyle bir şeyi yazan bir hayal gücü neler yapmaz?? Burada da gameplay'i var. Harbiden efsane bir oyun olacak sanırım http://video.golem.de/games/11745/the-evil-within-gameplay-demo-(tgs-2013).html

khyrasothemis

9.4.2014 18:54:52

0
Bu oyun nasıl bir hayal gücünün ürünü, fragmanı bile korkutmaya yetiyor....

BSC Misafiri

9.4.2014 18:47:00

0
Bu zamana kadar re fanıyım bu re'nin yakalayamadığı havayı bize yaşatacak gibi. Umarım seri halinde devamı gelir. Ve umarım videoda ki bu hissin aynısı oyuna aktarılır. Ve bence oyunun sonu bana iyi bitmez gibi gözükmeye başladı. :)

Nightmare_00

9.4.2014 18:13:44

+2
Of Of Of Oyun harika görünüyor.Korku oyunları artık eskisi gibi çıkmıyor , korku diye çıkan birçok oyunda aksiyona kaydığı için bu oyun kaçmaz bence.Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikamiye güvenim tam..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Evil Within ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
62 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız