Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Outcast Reboot HD'nin Kickstarter Kampanyası İptal Ediliyor


    Bir zamanların efsane oyunlarından Outcast'in yeniden yapımı olan Outcast Reboot HD'nin Kickstarter kampanyası sonlandırılıyor. Geliştiriciler kampanyanın bitmesine 12 gün kala bekledikleri miktarın yarısına bile ulaşamadılar. Bu nedenle Kickstarter kampanyası iptal ediliyor.
 
     Oyunun 5.000'den fazla destekçisinin olmasına karşın yeterli bağış miktarından oldukça uzak olması konusunda geliştiriciler kendilerini de suçluyorlar. 600.000 dolar toplama amacı yerine başlangıçta daha düşük bir hedef koyulabileceği, daha fazla platforma duyurulması, daha çekici ve profesyonel videolarla oyuncuların karşısına çıkılması gerektiğini söyleyen yetkililer projenin bir şekilde gerçekleşeceğini söylüyorlar.
 
     Yani Kickstarter kampanyası sonlansa bile oyunu geliştirme fikrinden vazgeçilmemiş. Kim bilir yapımcılar belki de yeni bir kampanya ile karşımıza çıkarlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Adventure Outcast Outcast Reboot HD Kickstarter Remake
Mass Effect: Contact Serinin Yeni Oyunu mu? Rovio'dan Flappy Bird Çakması Bir Oyun "Retry"

BSC Misafiri

7.5.2014 21:38:20

0
Kusura bakmasınlar ama bu yaptıkları şey aşırı derecede saçma. Çoğu kickstarter kampanyası toplayacağı parayı son saatlerde topluyor hatta üstüne çıkıyor hiç mi dikkatlerini çekmemiş. 12 gün oldukça uzun bir süre ama şimdiden pes etmişler!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outcast Reboot HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız