Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Örümcek Fobisini Tetikleyen Kill It With Fire 2 için Co-op ve PvP Modu Tanıtıldı

 
 
Yayıncılığını TinyBuild ve geliştiriciliğini Casey Donnellan Games'in üstlendiği birinci şahıs örümcek avlama oyunu Kill It With Fire 2 için yeni modlar tanıtıldı. Bu kapsamda oyuna dört oyunculu co-op ve PvP mod "Spider Hunt" dahil edildi.
 
Örümcekleri avcılarla karşı karşıya getiren Spider Hunt şu anda Steam üzerinden PC için erişilebilir. Bu mod ücretsiz beta sürümü şeklinde karşımıza çıkıyor ve erişim talep ederek oynanabiliyor.
 
Örümcek fobisini tetikleyen bir yapım
 
 
 
Kill It With Fire 2 örümcekleri öldürmeyi konu alan boyutlar arası bir aksiyon komedi oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda örümcekleri ateşe verebiliyor, kızartabiliyor, lazer silahları ile delebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz.
 
Serinin devam oyununun her zamankinden daha büyük olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla oyunda daha fazla yakıcı ateş gücü, daha fazla yıkıcı silah ve daha büyük bölümler yer alıyor.
 
Kill It With Fire 2, 2023 yılı içerisinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak. Ardından 2024 yılında ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için tam sürüm olarak gelecek.
 
Tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kill It With Fire 2
Quantum Error için Oynanış Fragmanı Yayınlandı: İlk Olarak PS5 için Geliyor Call of Duty: Modern Warfare III için Multiplayer Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kill It With Fire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız