Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare III için Multiplayer Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Sledgehammer Games'in üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Modern Warfare III için resmi çok oyunculu fragman yayınlandı. Fragman oyunun Multiplayer moduna odaklanıyor.
 
Açık beta testi yakında yapılacak 
 
 
 
Call of Duty: Modern Warfare III için açık beta testi de aynı zamanda yolda. PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında ön sipariş veren kullanıcılar 6 Ekim'de, diğer oyuncular ise 8 Ekim'de açık betaya erişebiliyor. Diğer platformlarda en az beş gün sonra bu beta sunulacak. Yayınlanan ayrı bir 30 saniyelik fragman ise beta hakkında çeşitli detayları aktarıyor.
 
Tanıtımları yapılan ve hala da devam eden ayrıca beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty: Modern Warfare III PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Battle.net üzerinden PC için 10 Kasım'da çıkış yapacak. 
 
Multiplayer fragmanı 
 
 
 
Açık beta fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Örümcek Fobisini Tetikleyen Kill It With Fire 2 için Co-op ve PvP Modu Tanıtıldı Tainted Grail: The Fall of Avalon Yeni Nesil Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.10.2023 10:21:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: MordSithh Nasıl? Aynı motor aynı her şey? Neresi farklı olacak ? 2-3 harita eklemişler başka ne var ki? MW19 gibi bambaşka mekanik yok herhalde?
Tüm oynanışı CoD HC kitlesinin istediği şekilde elden geçirdileri, bu zaten yeterli. Oyunun geliştirici ekibi Sledgehammer, kendilerini en son Vanguard ile gördük. Vanguard çok fazla bug ile (kendilerine verilen sürenin sıkışıklığı nedeniyle) çıkmış bir oyun olsa da harika arcade yapıda gerçek bir CoD oyunuydu. MWII ise MW (2019) ile birlikte şüphesiz serinin en rezil oyunu oldu ve bu yüzden de kökten her şeyi değiştirdiler. Umuyorum ki bu oyunla birlikte WZ saçmalığını bir kenara atıp, artık MP odaklı ve kaliteli bir CoD oyunu tekrardan bizlerle olacak.

MordSithh

5.10.2023 22:54:58

0
MW19'dan yavaştır zaten de, MWIII'de slide cancel falan varsa oynanır gibi

Babblebabble

5.10.2023 20:13:09

0
Hocam orijinal MW2'den bahsediyorum Yeni yavaş oynanış bana göre değil.

MordSithh

5.10.2023 03:16:29

0
Nasıl? Aynı motor aynı her şey? Neresi farklı olacak ? 2-3 harita eklemişler başka ne var ki? MW19 gibi bambaşka mekanik yok herhalde?

Babblebabble

4.10.2023 19:29:24

0
Ulaaaan... MW2 haritalarına fena düşeyazdım good ol' days :(... %99 sürekli bunlar oynanacak. Ama işte oynanış ve mekanikler MW2 olmayacağı için pas...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız