Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kill It With Fire 2 Resmi Olarak Duyuruldu: Araknofobisi Olanlar Uzak Duruyor

 
 
Yayıncılığını tinyBuild geliştiriciliğini Casey Donnellan Games'in üstlendiği birinci şahıs örümcek avcılığı oyunu Kill It With Fire 2 resmi olarak duyuruldu. Devam oyunu niteliğinde olan bu yapım ilk olarak 2023'ün 4. çeyreğinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak ve ardından 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için tam olarak piyasaya sürülecek.
 
Fobisi olanların uzak duracağı bir yapım
 
 
 
Çoklu evrende seyahat edebileceğimiz ve sürekli olarak örümcekleri ve eklem bacakları öldürebileceğimiz oyunda bilim kurgu temalı bir içerik bizlere aktarılıyor. Oyunda sürekli olarak karşımıza böcekler çıkıyor ve bunları ortadan kaldırarak maceramıza devam ediyoruz. Araknofobisi olanların uzak duracağı bir yapım olan Kill It With Fire 2 yeni içerikleriyle ve görevleriyle gelmeye hazırlanıyor.
 
Yeni oyun hakkında geliştirici Casey Donnellan da çeşitli açıklamalar yapıyor ve şunları aktarıyor: "Dünyadaki örümcekler korkutucuysa bunları ortadan kaldırmanın bir yolu var. Yok olmayı bekleyen örümcekler bu oyunda yer alıyor ve devam oyununda daha fazla içerik ve hikaye sizleri bekliyor. Yeni dünyalara gidebileceğiniz ve zamanda yolculuk edebileceğiniz oyunda önünüze çıkan böcekleri alt etmeye çalışıyorsunuz."
 
Örümcek öldürme olayına başka bir boyut kazandırmaya çalışan Kill It With Fire 2 yakında geliyor.
 
Kill It With Fire 2 resmi duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Kill It With Fire 2 tinyBuild Casey Donnellan Games örümcek avlama birinci şahıs aksiyon oyunu
Ertelenen Capcom Oyunu Pragmata Bir Daha Ertelendi: İlk Oynanış Videosu Geldi Forza Motorsport Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kill It With Fire
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız