Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oninaki'den Treize Karakterine Odaklanan Fragman Paylaşıldı

 
Square Enix'in 22 Ağustos 2019'da çıkaracağı Oninaki adlı oyundan geçtiğimiz günler 27 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı ve ardından da Wil, Rigan, Dia ve Zaav karakterleri için karakteri tanıtan videolar paylaşılmıştı. Bugün de yine YouTube üzerinden yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Bu sefer ki oynanış videosu Trieze karakterine odaklanmış.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Bir Watcher olarak dünyayı keşfeden Kagachi isimli bir karakterin etrafında ilerliyor. Oyunun ana teması ise reenkarnasyon.  
 
Geçtiğimiz günlerde demosu yayınlanan Oninaki 22 Ağustos 2019'da PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC kullanıcıları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun demosunu ise şu anda Steam'den PS Store'dan ve Nintendo eShop'tan edinip deneyebilirsiniz. Bahsi geçen videoyu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyundaki diğer karakterlerin videolarını izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Oninaki Steam PSN Tokyo RPG Factory RPG
Twitch Kendi Yazılımı Olan Twitch Studio Beta'yı Kullanıma Açtı Hatsune Miku, PlayStation VR'lara Konuk Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oninaki
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız