Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Kendi Yazılımı Olan Twitch Studio Beta'yı Kullanıma Açtı

 
Twitch, Ninja'nın da platformdan ayrılmasıyla birlikte yeni bir döneme girmiş gibi gözüküyor. Bununla birlikte yayın platformunun pek de pozitif bir yöne gitmediği de bir gerçek nitekim Twitch'ten yalnızca Ninja değil daha birçok ünlü yayıncı ayrılacak gibi...
 
Bu kötü haberler bir kenara; Twitch yayıncılık hayatınıza adım atmanızı daha da kolay hale getirecek bir yayın yazılımı olan Twitch Studio'yu bugün başlattı.
 
Twitch Studio ile birlikte üçüncü taraf yazımlara gerek kalmayacak ve yayın hayatınıza daha kolay bir şekilde başlayabileceksiniz. Twitch'ten Cheng Cheng, Verge'e verdiği demeçte şunları söyledi:
 
"Kullanıcılarımızın bize geri bildirimlerini ve olumlu/olumsuz yorumlarını dinledik. Bu geri bildirimlerdeki ana nokta Twitch kariyerine başlamanın keyifli bir süreç olduğunu, ancak işe başlamak için yazılım ve donanım seviyesinin çok çok üstlerde olduğu yönündeydi."
    
Twitch Studio ise şimdi sınırlı imkanlara sahip yayıncılara da olanak sağlayacak. Twitch Studio kapalı beta halinde kullanıma sunuldu. Daha fazla detayı Twitch Blog'undan bulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Twitch Twitch Studio beta Ninja
Phil Spencer Daha Fazla Single Player Oyun Geleceği Konusunda Söz Verdi Oninaki'den Treize Karakterine Odaklanan Fragman Paylaşıldı

Fearless_tr

9.8.2019 15:47:46

+2
Twitch'ten iyisini bulamazlar fakat twitchte alternatif sart rekabet iyidir google'in youtube gaming yerine daha ciddi ayri bir platform olusturmasi lazim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız