Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Switch Fiyatlarını Arttırmayacağını Bildirdi

 
 
Geçtiğimiz günlerde zorlu küresel ekonomik durumun yansımalarından bahseden Sony Interactive Entertainment, Avrupa, Birleşik Krallık, Japonya, Çin, Avustralya, Meksika ve Kanada dahil olmak üzere belirli bölgelerde PlayStation 5'in fiyatını artıracağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından gözler diğer konsol fiyatlarına çevrildi. Nintendo tarafından ise resmi açıklama geldi ve Switch konsollarında fiyat artışının olmayacağını bildirdi.
 
Microsoft daha sonra VGC'ye (haber kaynağı) Xbox fiyatlarına karışılmayacağını ve herhangi bir artışın söz konusu olmayacağını belirtti. Nintendo öte yandan geçtiğimiz günlerde Haziran ayında sona eren ilk çeyrek için yıllık donanım satışlarında düşüş olduğunu bildirdi ve şirketin kısmen de olsa bileşen kıtlığından etkilendiğini belirtti.
 
Nikkei (haber kaynağı) de kısa süre önce Nintendo'nun bu yıl bir Switch Pro veya başka bir konsol duyurmayacağını bildirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Hogwarts Legacy Türkiye'de Yasaklandı mı? Team17, Balıkçılık Oyunu Dredge'in Yayıncılığını Üstlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız