Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team17, Balıkçılık Oyunu Dredge'in Yayıncılığını Üstlendi

 
 
Team17, 2023'te piyasaya sürülecek olan ve  Black Salt Games tarafından geliştirilen tek oyunculu balık tutma macera oyunu DREDGE'in yayıncılığını üstlendiğini duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
DREDGE, tek oyunculu bir balık avlama macerası olarak karşımıza çıkıyor. Avını sat, tekneni geliştir ve uzun süredir gömülü olan sırlar için derinlikleri araştır. Gizemli bir takımadayı keşfedin ve bazı şeylerin neden unutulması gerektiğini öğrenin. 
 
Aşağıda ne olduğunu görmek için uzak adaları ve çevresindeki derinlikleri keşfedin. Balıkçı teknenize kaptanlık yapın. Her bölgenin geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için avınızı yerlilere satarak görevleri tamamlayın. Derin denizlere açılmak ve uzak diyarlara gitmek için teknenizi daha iyi ekipmanlarla donatın ve zamana dikkat edin. Karanlıkta seni hoş şeyler karşılamayabilir... 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu balık Dredge
Nintendo, Switch Fiyatlarını Arttırmayacağını Bildirdi Arcade Oyunu Swordship Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız