Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo NX, 2016 Sonunda Çıkış Yapabilir

 
     Köklü yatırım bankası Nomura Securities, Nintendo'nun gizemli oyun konsolu NX'in bu Haziran ayında kendini göstereceğini ve 3DS & Wii U satışlarını büyük ölçüde baltalayacağını ileri sürdü.
 
Analist Junko Yamamura'ya göre NX yıl sonunda marketlerdeki yerini alacak. Yamamura, Nintendo'nun Mart - Mayıs aylarında konsolla ilgili bir "konsept" duyurusu yapacağı ve konsolun tam anlamıyla Haziran ayında tanıtılacağı inancında. Ekim - Kasım aylarında ise konsolun satışa sunulması bekleniyor. Konsolun markette bulunacağı 1 yıl boyunca başarılı ve önemli oyunlarla destekleneceği de gelen haberler arasında. 
 
Daha önce analistler Nintendo Wii U ve 3DS'e olumsuz yönde en az etki edecek dönemde NX'in çıkmasını bekliyordu. Ancak 6 yıldır markette olan 3DS'in hem yazılım hem de donanım satışlarındaki yavaşlama, hem de yeni rakiplerinin sürekli boy göstermesinden ötürü çok da geç kalmamak istemelerinden kaynaklanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Barrons.com Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Oculus Rift'in Kickstarter Destekçilerine Bedava Oculus Rift Verilecek Star Citizen'ın FPS Modu Call of Duty'den Daha "Ölümcül" Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.1.2016 14:07:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: esmerbuyucu PS4 ve Xbox One'dan güçlü olursa ne kadar güçlü olur? 4K furyasına atılacak mı atılmayacak mı? Bu dedikoduların düşmesi insanı heyecanlandırmaya yetiyor.
4k olmasını ben beklemiyorum şu an ki tv piyasasıda alıcı bazında 4k konsol çıkaracak kadar gelişmedi, gerekte yok zaten, böyle birşey olması zor çok yüksek maliyetli olur. Hayır bana göre hava hoş bana kalsa konsollar daha yüksek fiyattan çıksın, insanları büyülesin yine ama Nintendo diğer konsolların 30 fps verdiği oyunları 1080P 60 fps oranını 2-3 yıl boyunca sabit versin daha ne isterim. Her halükarda şimdi ki konsollardan güçlü olacaktır diye tahmin ediyorum. ps4'ün yanına bir nintendo iyi gider. Düşünsenize 30 fps bir konsol özel oyunu mesela destiny 60 fps sabit veren bir cihaza kim hayır diyebilir ki. Top nintendo da...

lostrock

7.1.2016 13:08:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: esmerbuyucu PS4 ve Xbox One'dan güçlü olursa ne kadar güçlü olur? 4K furyasına atılacak mı atılmayacak mı? Bu dedikoduların düşmesi insanı heyecanlandırmaya yetiyor.
ya kardeş 4k olunca noluyo sadece çözünürlük artıyo grafikte gelişme olmuyo bu 4k merakı yüzünden aynı grafikteki oyunları sadece yüksek çözünürlükte oynucaz

lostrock

7.1.2016 13:03:12

0
3ds ve wii u oyunlarına destek versin yeter bu bile sattırır

esmerbuyucu

7.1.2016 03:01:16

0
PS4 ve Xbox One'dan güçlü olursa ne kadar güçlü olur? 4K furyasına atılacak mı atılmayacak mı? Bu dedikoduların düşmesi insanı heyecanlandırmaya yetiyor.

BSC Misafiri

7.1.2016 02:41:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Bazi soylentiler NX'in guc olarak Xbox One'a esdeger olacagi yonunde...
Kaynağı Wall Street Journal olan bir söylenti de; bu nesildeki rakiplerinden çok daha iyi bir donanımla piyasaya sürüleceği yönünde. Zaten Wii U ile Xbox One veya diğer rakibi arasında ahım şahım bir fark yok sonuçta hepsi beklentilerin altında kalmış buçuk nesilin ürünleri. İşin ilginci bu kadar fazla özel ve yüksek puan alan oyuna rağmen oyun satışları çok yüksek iken Wii U satışının beklentiden düşük olması ve özel oyun sayısı ve satışları yönünden konsol satışlarına nazaran çok düşük olan PS4'ün bu kadar çok satabilmesi. NX ile ilgili kaynak. http://mynintendonews.com/2015/10/18/rumor-nintendo-nx-tech-demo-can-only-run-on-pcs-with-cutting-edge-chips/

BSC Misafiri

7.1.2016 02:39:09

0
Nintendo bariz GC döneminden sonra ilk defa güçlü bir cihaz ile gelecektir Wii U zaten iki sebepten tutmadı. Bir tablet kumanda olayı birde şu en büyük dezavantajı grafiksel olarak zayıftı. Stüdyolar sana exc yapmıyorsa nasıl yapsınlarda yeni çıkan konsollar için olan oyunları sana da hazırlasınlar imkanı yok. Görsel olarak ps4 ve xbox ayarında bir konsol ya da üstü çıkarsa kronik sorunu olmaz ise ben ilk zamanlarında edinmek isterim. Bakın görün öncesinde Wii U odaklı hazırlanan duyurulmamış projeler kesin şu an NX için hazırlanıyor. Çıkışı muhtemelen kasım, aralık gibi olur Zelda başta olmak üzere birkaç iyi oyunla piyasada olacaktır Yani abi platform oyunu oynayacaksakta, şükela grafiklerde olacak. :) Paper mario, Luigi mansion, Metroid, Pikmin, Kirby gibi devam oyunları da gelirse kaçmaz. Ha ben eminim ki bir Galaxy 3 yoldadır ;) Nintendo bizi heyecanlandır yahu.

Patren

6.1.2016 22:55:50

0
bu cihaz çok güçlü gelebilir oyunları 4k da 30 fpsde oynatabilir

The_Rahip

6.1.2016 22:55:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator WiiU almamistim ama NX ciktigi gubi almayi dusunuyorum. Dedikodular dedigim gibi bu yonde, en azindsm farkli ve kalite oyunlar oynama imkanimiz olur. Zelda dedin mi akan sular duruyor zaten, isin hos tarafi bizim genclik pek begenmez bu tarz oyunalari.
Bende NX'i almayı düşünüyorum. Bu sefer Nintendo ev konsolunda sağlam geliyor ayrıca dediğin gibi bizim içinde değişiklik olur.

İdrak İstimlak

6.1.2016 22:51:04

0
WiiU almamistim ama NX ciktigi gibi almayi dusunuyorum. Dedikodular dedigim gibi bu yonde, en azindan farkli ve kalite oyunlar oynama imkanimiz olur. Zelda dedin mi akan sular duruyor zaten, isin hos tarafi bizim genclik pek begenmez bu tarz oyunlari.

Nevfel

6.1.2016 21:22:58

+1
Nintendo bu kadar geç çıkıp donanım olarak ps 4 ve xone a fark atmazsa zaten başlamadan kaybetmiş olur. Bence hem donanım olarak hem konsol olarak iyi bir çıkış yapacaklar. Buda ps5 ve xone 2 çıkışını hızlandıracaktır.

The_Rahip

6.1.2016 17:01:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bazi soylentiler NX'in guc olarak Xbox One'a esdeger olacagi yonunde...
Xbox One gücünde bir Nintendo konsolu oldukça iş yapar diye düşünüyorum özellikle elindeki ex'lere NX'le beraber iyi şekilde değerlendirirse One'ı rahatlıkla geçebilir bile. Zelda, Mario ve Metroid Prime gibi oyunlar ile ciddi işler yaparlar. İlerki zamanlarda NX vs Ps4 olursa kendi adıma şaşırmam.

esmerbuyucu

6.1.2016 16:49:07

0
Wii u tablet kontrolcü oyunları için geriye uyumlu olabilir mi acaba bu kontrolcü? Maliyeti arttırır bence ortada dokunmatik ekran olması iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum.

BSC Misafiri

6.1.2016 16:46:17

0
Valla iyi konsol satar bu sene xbox one saglandi ama su seneye kadar ps4 haricinde başka bir konsolun sesi cikmadi (yeni nesil) bu sebeple benin görüşüm iyi olan kazansin misali ben xbox one cok almak istedim bu sene ama almadim vr geliyo bide ustune sony nin sozleri vs tamam tabii ki her dedigine inanmiyoeum ama exclusive sağ olsun Sony beni kazandı evet ps store indirimleride gercekten bi harika xbox live kadar basarili olamadi mesela gold uyelik ve ps plus gibi hani oyunu vermis olmak icin veriyo adamlar onun haricinde gayet güzel ps plus indirimleri var gene vs vs ben suan nemnunum ama gelismesi gereken cok sey var üstüne nintendo nun tr de yayilmasi gerek oyun oazarinin gelişmesi gerek yani bunlar olursa o zaman sony ve Microsoft ile kapisabilir nintendo yoksa bu saatten sonra isi zor ins kapisirds bizimde gözümüz adam akilki oyun ve konsol görür baska bir sey diyemem

İdrak İstimlak

6.1.2016 16:00:40

0
Bazi soylentiler NX'in guc olarak Xbox One'a esdeger olacagi yonunde...

BSC Misafiri

6.1.2016 15:52:56

0
yeğenime almayı düşünüyorum

BlackBeasT

6.1.2016 15:50:10

0
Geçen ay ortaya çıkan patent dökümanlarına göre de NX’in tamamı dokunmatik ekrandan oluşan ilginç bir kontrolcüsü olacak. Eğer iddialar doğruysa yakın zamanda NX ile ilgili daha sağlıklı ve kapsamnlı bilgiler gelecek. NX için bahsi geçen kontrolcüsü http://wccftech.com/nintendo-files-patent-touchscreen-controller/

Vinewood

6.1.2016 14:45:58

0
Xbox ve Ps'i yok bu işin. İyi konsol çıkarırsan satarsın bu kadar basit.

esmerbuyucu

6.1.2016 14:33:59

+1
Bazı arkadaşlar Xbox satışlarını baltalayabileceğini düşünmüş. Asıl PS4 satışlarını dibe indirecek üstelik Japonya'da

mahsur kalan adam

6.1.2016 14:15:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: seifer Konsol savaşında bu sefer Nintendo'un sesi pek cikmamisti. İnsallah güzel bir konsolları piyasa gelir ve oyun dünya daha renkli olur.
Konsol savaşları demişken izlemenizi tavsiye ederim

The_Rahip

6.1.2016 14:11:53

0
İnşallah bu sefer Wii U gibi olmaz. Ex'lerı ve üçüncü parti desteği ile pazarda söz sahibi bir konsol olmasını çok istiyorum. Türkiye pazarına resmi olarakta getiren bir firma çıksa.

BSC Misafiri

6.1.2016 13:55:28

0
NX iyi olursa zayıf durumda olan xbox'a darbe vurabilir. Sony Nintendo'yu tanıyor ama MS deneyimsiz

seifer

6.1.2016 13:37:26

0
Konsol savaşında bu sefer Nintendo'un sesi pek cikmamisti. İnsallah güzel bir konsolla piyasaya gelir ve oyun dünyasi daha renkli olur.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız