Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Citizen'ın FPS Modu Call of Duty'den Daha "Ölümcül" Olacak

Taktiksel oynanışıyla FPS türünde sığ bir ilerleyişin ötesine geçilecek.
 
     En az grafikleri ve oynanışı kadar aldığı 100 milyon $'ı aşan bağış miktarıyla da oldukça konuşulan Star Citizen'a hayat veren isim Chris Robert, yapımın FPS moduyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
 
Gerçekleştirdiği bir röportajda FPS modunda gizlilik unsurlarının yer alıp almayacağı sorusuna istinaden Robert şu açıklamalarda bulundu:
 
"Kesinlikle. Bu temelinde tasarımladığımız ilerleyişin bir parçası. Oyunun FPS moduyla ateş et - ilerle tarzından çok taktiksel olmasını istiyoruz. Call of Duty ve benzeri yapımlardan daha ölümcül olmasını istediğinizi biliyoruz.
 
İlerleyişinizde kullanabileceğiniz ve gizlilikte de yardımcı olacak hoş teçhizatlarımız var.. Henüz bu içerikleri Alfa 2.0 sürümüne aktarmış değiliz. Mesela kendi hologramınızı oluşturup düşmanı şaşırtabileceğiniz bir teçhizatımız var. Bu şekilde gizlenmenize veya gizlilikle ilerlemenize yardımcı olacak şekilde sizi radarlardan saklayacak, ses ve vücut ısınızı gizleyecek gereçleri sunmayı amaçlıyoruz."
 
     Uzay savaşlarına ve keşfe önem veren Star Citizen yapımcılarının bu açıklamalardan sonra Star Marine modundan beklentilerimizi biraz daha arttırabiliriz sanırım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot star citizen cloud imperium games bağımsız pc simülasyon uzay simülasyonu kickstarter cryengine 3 fps shooter
Nintendo NX, 2016 Sonunda Çıkış Yapabilir Square Enix Bulut Servisi Shinra'yı Kapatıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

7.1.2016 00:55:59

0
Cryengine denen motor pc yi yoran bi motor. oysa Cod gibi şirketler hep akıcılıktan para kırıyor. Akmaz ise olmaz. Tereddütlerim var yoksa yapım 4*4 keşke başka grafik motoruyla gelseydi inşallah beni yanıltır..

v. Persie

6.1.2016 23:25:20

0
Call of duty şu anda fps türünün lideridir. Daha iyi bir oyun yapmak için çok çalışmaları gerek.

Patren

6.1.2016 22:57:51

0
call of duty ne kadar ölümcül kü zaten

Lechuck

6.1.2016 16:27:57

+1
quote:

Orjinalden alıntı: edd121 şu animasyonları hala daha yapmayı öğrenemediler önündeki takım arkadaşına bakınca mal gibi hareket ediyor
Video 2014 yılına ait. Son halini görmek lazım.

edd121

6.1.2016 16:04:35

0
şu animasyonları hala daha yapmayı öğrenemediler önündeki takım arkadaşına bakınca mal gibi hareket ediyor

ketchup.

6.1.2016 15:31:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob yaş aralığı 0-12 olan, seriyi babasının kredi kartı ile ayakta tutan, mikrofonda ciyak ciyak bağıran, fuckları ağzından düşürmeyen, mikro ödeme gördüğü zaman orgazm yaşayan bir oyuncu kitlesine sahip bir oyun ile kendilerini kıyaslamaları üzücü.
maalesef haklisin guzelim oyunu mute yapmadan oynamak imkansiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Citizen
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız