Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Mobil Oyun Şirketi DeNA ile Ortak Bir Girişime imza Atıyor

 
 
Japonya merkezli oyun ve elektronik şirketi olan Nintendo, mobil oyun şirketi DeNA ile bir ortak girişime imza attı. Bu doğrultuda ortak bir şirketin kurulduğunu duyurdu. Bu ortaklık 3 Nisan 2023 için planlanıyor.
 
DeNA stüdyosu Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp ve Mario Kart Tour dahil olmak üzere iOS ve Android cihazlarda bulunan birden fazla Nintendo oyunu için hizmet altyapısını ve Nintendo Hesap entegrasyonunu geliştiriyor.
 
Nintendo, yeni hamleler yapmaya ve ortak girişimlerde bulunmaya devam ediyor
 
 
 
Nintendo, dijitalleşme tarafını daha da güçlendirmek amacıyla ortak girişimlerde bulunuyor. Bu kapsamda üketicilerle olan ilişkisini daha da güçlendirmek için yeni ortaklıklar kuruyor. Nintendo öte yandan sunduğu deneyimi daha üst seviyelere çıkarmak için tüketicilerle olan ilişkisini öncelik haline getirmeye çalıştığını bildiriyor. 
 
Nintendo bu çabaların bir parçası olarak 2015 yılında DeNA ile iş ve sermaye ortaklığına girdi. O zamandan beri Nintendo, DeN  ile beraber Account (hesap) merkezli yeni bir çekirdek sistemi geliştirmek ve işletmek için iş birliği yaptı.
 
Yedi yıldan fazla bir süredir biriken bu uzmanlık artık daha da büyüyor ve gelişiyor. Bu doğrultuda birden fazla hizmeti birlikte geliştirmek için Nintendo ve DeNA ortaklıklarını ilerletiyor ve bir ortak girişim şirketi kuruyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 114.33 Milyona Ulaştı KartRider: Drift'in Mobil Sürümleri Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız