Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KartRider: Drift'in Mobil Sürümleri Onaylandı

 
 
Nexon tarafından geliştirilen ve 12 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacak olan oynaması ücretsiz çok oyunculu yarış oyunu KartRider: Drift'in mobil sürümleri onaylandı. KartRider: Drift artık Steam üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Play Store üzerinden Android için çıkış yapacak. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.
 
KartRider: Drift sezon öncesi sürüm ile geliyor 
 
 
 
Yarış oyunu KartRider: Drift resmi çıkışını yapmadan önce Erken Erişime benzer şekilde Sezon Öncesi bir sürüm şeklinde çıkış yapacak. Bu sezon öncesi deneyiminde çeşitli ödüller, mağaza içerikleri, Yarış Biletleri ve daha fazlasını sunan etkinlikler yer alacak. Sezon Öncesi'ndeki tüm ilerlemeler resmi çıkış tarihinde ana oyuna aktarılabilecek.
 
KartRider: Drift bizlere neler sunacak? 
 
300 milyondan fazla oyuncuya sahip ünlü çok oyunculu yarış serisinin en yeni oyunu KartRider: Drift oynaması ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde çapraz platform desteği bulunacak. Bunun yanı sıra hem yarıştığınız araçların hem de karakterlerin özelleştirmesini yapabileceksiniz.
 
Oyunda gerçek para ile daha güçlü olma sisteminin yer almayacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra çevrimiçi oynayış deneyiminin sıfırdan geliştirildiği ve düzenli olarak yeni içeriklerin ekleneceği bildiriliyor. Ek olarak her sezon büyük içerik güncellemelerinin oyunculara sunulacağı aktarılıyor.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu KartRider: Drift Nexon oynaması ücretsiz karting yarış oyunu Xbox One PC
Nintendo, Mobil Oyun Şirketi DeNA ile Ortak Bir Girişime imza Atıyor Nexon, Rol Yapma Oyunu Arad Chronicle: Kazan için Yeni Fragman Yayınladı

BSC Misafiri

8.11.2022 15:53:04

0
Artık Free to play oyunların ayakta kalabilmesi için kesinlikle Cross Platform desteği getirmesi gerekiyor. Zamanı kısıtlı PC veya konsol başına geçen oyuncular AAA oyunlara zaman harcamak varken bunlara zaman harcayamıyorlar, ama mobil'den oynanabildiği zaman en azından bir yerde beklerken, veya yolculuk ederken şans verebiliyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
KartRider: Drift
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız