Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Neversoft'un İptal Edilen Call of Duty Oyunundan Görüntüler Yayınlandı

 
 
Neversoft ekibi tarafından daha önce geliştirilen ve iptal edilen Call of Duty oyunundan bazı oynanış görüntüleri ortaya çıktı. Twitter üzerinden yayınlanan oynanış görüntüleri oyunun etkileyici bir kısmını bizlere aktarıyor. Bu gönderiyi aşağıdan görebilirsiniz.
 
Uzay göreviyle başlıyor 
 
 
 
Geliştirici ekip Neversoft daha önce Ghosts oyundan ilham alan fütüristik bir Call of Duty oyunu üzerinde çalışıyordu. Bu proje daha önce stüdyo içerisinde yer alan proje yönetmeni Brian Bright tarafından doğrulandı ve oyunun kod adının NX1 olduğu belirtildi. Ortaya çıkan görüntüler ise Call of Duty: Ghosts oyununda yer alan ilk göreve benzer nitelikte.
 
Yayınlanan bu oynanış görüntüleri içerisinde ilk etapta uzay istasyonunda yer aldığımızı görebiliyoruz. İşte bu görüntülerin Call of Duty: Ghosts oyununda yer alan ilk görevle benzerlik gösterdiği belirtiliyor. Diğer taraftan bu görev konseptini Infinity Ward oldukça işlemişti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Call of Duty: Ghosts infinity ward FPS Activision Xbox 360 PS3 PC PS4 Xbox One
Suicide Squad: Kill the Justice League için Denuvo Koruması Eklendi Steam Korsanlar vs Ninjalar Etkinliği: Alabileceğiniz 5 Dolar ve Altı Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Ghosts ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
88 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız