Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Narcos Video Oyunu Geliştiricisi Ekibine Önemli İsimler Kattı

 
   Yaklaşık iki ay önce Kuju Entertainment Netflix dizisi Narcos'u temel alacak Narcos video oyununu geliştirdiğini duyurmuştu ve yeni yapılan bir açıklamaya göre Kuju Entertainment ekibine tecrübeli isimler katıldı.
 
   İlk isim Si Donbavand. Sony Computer Entertainment Avrupa'da grup geliştirme yöneticisi olarak çalışmış olan ve MotorStorm serisi ile Battlefield: Modern Combat oyunlarının geliştirme sürecinde bulunmuş Si Donbavand Kuju Entertainment'a kıdemli yapımcı olarak katıldı.
 
   İkinci isim Matt Startin. 343 Industries, Ubisoft, Disney, EA ve SEGA gibi birçok büyük şirkette çalışmış olan Matt Startin Kuju Entertainment'a sanat yönetmeni olarak katıldı.
 
   Ekibe katılan üçüncü isim ise Gav Skinner. Rockstar Games, Creative Assembly, Sony ve Lionhead stüdyolarında Halo Wars 2, VR Worlds for PSVR, Fable ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar üzerinden çalışmış olan Gav Skinner Kuju Entertainment'a baş tasarımcı olarak katıldı.
 
   Narcos video oyunu ilkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkacak. Oyunun duyuru haberine buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
World War Z Oyunu Sinematik Oynanış Fragmanı FIFA 18 PlayStation Store'da 59,00 TL + Hafta Sonu İndirimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız